VRAĆANJE LJUBAVI IZ PROŠLOSTI, SUDBINSKI SUSRETI, RASKIDI! Ljubavni horoskop za DECEMBAR: Ovi horoskopski znakovi moraće da PAZE!
Foto: Profimedia

evo šta nas čeka

VRAĆANJE LJUBAVI IZ PROŠLOSTI, SUDBINSKI SUSRETI, RASKIDI! Ljubavni horoskop za DECEMBAR: Ovi horoskopski znakovi moraće da PAZE!

Zanimljivosti -

Vraćanje ljubavi iz prošlosti, sudbinski susreti, raskidi samo su deo onoga što decembar donosi horoskopskim znakovima, a mnogi će morati da budu na oprezu i pažljivo donose odluke o budućnosti koja ih čeka.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Kod vas bez preteranih dešavanja na polju ljubavi. Slobodni Ovnovi će odlučiti da i dalje budu slobodni. Zauzeti neka iskoriste podršku partnera jer zaista vam je on sada vetar u leđa.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Lekcije su ključna reč za vas. Nemojte biti previše ljubomorni i ne nasedajte na provokacije partnera. Možda samo proverava dokle vaša ljubomora može da ide. Slobodni će imati šansu da uđu i vezu, ali budite oprezni jer osoba preko puta vas nije iskrena.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Slobodnim Blizancima se pred kraj godine dešava ljubav na prvi pogled i ta ljubav ima tendenciju da zaista dugo potraje. Zauzeti će biti na klackalici da li napustiti sadašnju vezu i vratiti se osobi iz prošlosti. Zaista je odluka samo na vama.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ključna reč za Rakove: mir i oprez bez naglih reči, reakcija i odluka. Kod pojedinih se čak može desiti da budu ostavljeni. Slobodni neka budu razumni i svoji u flertu da ne bi poslali pogrešnu poruku.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Lep i raskošan mesec pred vama. Slobodni će imati priliku za novog partnera ili će se opredeliti za staru veliku ljubav koja već dugo skuplja hrabrost da vas kontaktira. Zauzeti će imati lep mesec sa partnerom, druženja i provod sa prijateljima kao i lepo romantično putovanje.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Previše svađa i nesuglasica za zauzete Device. Sve zbog retrogradnog Marsa koji od vas na neki način stvara džangrizavu i nezadovoljnu osobu. Slobodne Device će i od najlepšeg udvaranja stvoriti svađu.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Zauzete Vage će imati divne trenutke sa voljenom osobom kao i kraće putovanje koje će biti još jedna potvrda da ste izabrali pravu osobu. Slobodne Vage ulaze u vezu.

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ako ste slobodni, nemojte tek tako ulaziti u vezu samo da ne budete sami. Zauzete Škorpije će uživati u pažnji svog partnera.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ako ste u vezi imaćete podršku i razumevanje od partnera kao i njegovu veliku pažnju. Doslovno će učiniti sve da vas usreći. Slobodni će preko rodbine upoznati veoma zanimljivu osobu.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Bili zauzeti ili slobodni pokušajte da se opustite, posao neće pobeći i naučite da uradite nešto za sebe, šta god to bilo, jer ćete tada biti srećni i sebi i prijateljima i svom partneru.

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Veliki oprez za zauzete Vodolije! Nikako ne donosite odluke, a sa druge strane obavite razgovor sa sobom, pa tek onda sa partnerom ali tek krajem januara 2023. godine. Slobodni imaju dozu nezadovoljatva i melanholije. Stanje se popravlja već pred kraj meseca, a pogotovo u januaru 2023. godine.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ovoga puta slušajte svoju intuiciju. Biće znakova za ljubomoru, a vi ako ne verujete svojim očima poslušajte unutrašnji glas. Budite mudri ništa ne radite, pustite vreme da sve pokaže i kako god zvučalo uživajte u praznicima. Slobodni će imati više udvarača, a intuitivno odlučite kome ćete pružiti šansu.

(Kurir.rs/MagazinNovosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track