OVI SPORTISTI SU NAJBOLJI U KREVETU! Svi misle da su FUDBALERI, a nećete verovati kada vidite na kom su mestu: Oni su pravi PRVACI
Foto: Shutterstock

pogledajte ko je najbolji

OVI SPORTISTI SU NAJBOLJI U KREVETU! Svi misle da su FUDBALERI, a nećete verovati kada vidite na kom su mestu: Oni su pravi PRVACI

Zanimljivosti -

U svetlu svetskog prvenstva, sport je postao jedna od najpopularnijih tema, te ne čudi da se ubrzo ukombinovala sa drugom veoma čestom temom, seksom, logično je da postavimo ptanje koji sportisti su najbolji u krevetu. Najnovije istraživanje od strane jednog sportskog brenda za ishranu otkrilo je koji sportisti najviše uživaju u seksu i doživljavaju orgazam, a koji najmanje.

Prema ovoj studiji fudbaleri su zapravo na poslednjem mestu i oni najmanje doživljavaju vrhunac, dok golferi, sa druge strane, imaju vrlo redovan seks i više uživaju u orgazmu.

fudbaler, silueta
foto: Profimedia

Takođe, prema rezultatima istraživanja igrači golfa imaju najviše puta mesečno intimne odnose, tačnije 12,5 puta, što je više od tri puta nedeljno. Iza njih su plesači koji u se*su uživaju 12,2 puta mesečno, a zatim dizači tegova - 11,7 puta mesečno. Odmah iza njih su teniseri sa 11,6 puta u toku jednog meseca.

S druge strane, fudbaleri imaju najmanje orgazama, samo 3, 3 puta mesečno, a takođe je utvrđeno da oni imaju i najmanje samopouzdanja u krevetu. Ovo je detaljna lista:

  • Golferi: 12,5 puta mesečno
  • Plesači: 12,2
  • Dizači tegova: 112,2
  • Teniseri: 11,6
  • Fudbaleri: 11,5

- Golf pozitivno utiče na muške hormone i smanjuje stres što se dalje povezuje sa boljim se*sualnim užitkom - objašnajvaju stručnjaci.

Čak dve trećine (66%) trkača reklo je da im je to omogućilo bolje orgazme. Stručnjaci napominju da trčanjepovećava nivo testosterona i libida, što dalje dovodi do većeg se*sualnog nagona i jačeg orgazma, a studije su takođe otkrile da parovi koji trče zajedno češće imaju seks.

Golf, Golfer, Nemanja Savić
foto: Kurir Sport

Skoro polovina (48%) biciklista reklo je da je vožnja bicikle povećala njihovu se*sualnu sposobnost, dok 89% ljudi kaže da je trening sa tegovima imao pozitivan uticaj na njihov se*sualni život, više nego bilo koji drugi sport, upravo iz razloga što on podstiče proizvodnju testosterona i povećava libido.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track