NOĆENJE U KATARU PLATILI 23.000 DINARA! Šokirali se kad su videli ŠTA IH JE DOČEKALO: To je najjeftiniji smeštaj i izgleda OVAKO!
Foto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

SVI U ŠOKU

NOĆENJE U KATARU PLATILI 23.000 DINARA! Šokirali se kad su videli ŠTA IH JE DOČEKALO: To je najjeftiniji smeštaj i izgleda OVAKO!

Zanimljivosti -

Groznica svetskog prvenstva zahvatila je ceo svet, a mnogi fanovi najvažnije sporedne stvari na svetu sjatili su se u Katar ne bi li mogli uživo da bordre svoju reprezentaciju.

Ipak, boravak u Kataru nije najjeftiniji, te je i za najneluksuzniji smeštaj potrebno mnogo novca, što dokazuje i TikTok video koji je za kratko vreme obišao planetu.

Cene noćenja u navijačkom selu u Katru kreću se od 207 dolara naviše, odnosno cena najjeftinijeg smeštaja je oko 23.300 dinara. Realna slika smeštaja zlata vrednog šokirala je mnoge.

Ljude je dočekala prljavština, nedovršeni apartmani i radnici koji nisu stigli da završe posao pre dolaska gostiju. Na snimku je prikazan dolazak u apartman u Kataru gde noćenje košta 200 dolara odnosno 22.600 dinara, i neprijatnost koja je dočekala goste iza ulaznih vrata.

Ipak, iako je ova svota za nas ogromna, u Kataru i nije toliko strašna, te je neobično važno podsetit se da je ovakav smeštaj rezerviran za one koji ne žele da plate noć i do nekoliko hiljada evra. Oni sa malo dubljim džepom doslovno se kupaju u luskuzu što smo imali prilike i da vidimo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

Đurović i Bjelinić detaljno analizirali predstojeći Mundijal OVO SU PROGNOZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track