KO ĆE LJUDIMA UGODITI?! Megan Markl pripremala obroke za 300 žena bez KROVA NAD GLAVNOM, a Britanci je sada URNIŠU zbog OVOGA!
Foto: Profimedia

ništa im ne promiče

KO ĆE LJUDIMA UGODITI?! Megan Markl pripremala obroke za 300 žena bez KROVA NAD GLAVNOM, a Britanci je sada URNIŠU zbog OVOGA!

Pop kultura -

U Americi je proslavljen Dan zahvalnosti 24. novembra. U duhu tog dana britanski mediji, podsetili su se kako je Vojvotkinja od Saseksa provela taj dan 2019. godine i prozvali je zbog toga.

Američka glumica Megan Markl, supruga princa Harija, provela je Dan zahvalnosti, tako što je u Ženskom centru u Vašingtonu pripremala hranu za 300 žena bez krova nad glavom, objavio je Dejli Mejl.

Vojvotkinja od Saseksa pojavila se u krajnje ležernoj odeći, noseći kačket, te je odmah prionula na posao.

Britanski mediji nisu bili očarani njenim potezom, te su odlučili da je urnišu naslovima i tekstovima, u kojima je prozivaju.

Dejli mejl tvrdi, da je neumesno da žena koja živi u vili od 14 miliona dolara u Kaliforniji, pomagala je u pripremi besplatnog ručka. Kako ističe Dejli mejl, ironija njenog poteza može se osetiti u vazduhu.

Britanski list navodi da je Megan sigurno spremala hranu i za svoju porodicu jer je prošle godine u emisiji Elen Dedženeris o ovom prazniku izjavila:

- Volim da kuvam, bićemo kod kuće, opustićemo se i smejati.

Na stranici Arčivel fondacije navodi se da pomenuti centar pomaže ženama koje žive kao beskućnici, uključujući žene veterane i njihove porodice, žene s ozbiljnim fizičkim i mentalnim zdravstvenim problemima i one koje su preživele porodično nasilje.

Megan je prethodno posetila ovaj centar na ostrvu Vankuver nakon što se povukla sa kraljevske dužnosti 2019. da bi pružila podršku i podigla raspoloženje osoblja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track