KAKO OSVOJITI SVAKI ZNAK ZODIJAKA? Evo ko ZAHTEVA mnogo flerta, a ko pada na MISTERIOZNOST i romantiku: Lako ćete ih osvojiti!
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE

KAKO OSVOJITI SVAKI ZNAK ZODIJAKA? Evo ko ZAHTEVA mnogo flerta, a ko pada na MISTERIOZNOST i romantiku: Lako ćete ih osvojiti!

Zanimljivosti -

Za svaki horoskopski znak postoji mala tajna kako ga osvojiti i dok jedni vole romantiku, drugi padaju na direktnost, treći misterioznost u zavođenju. Astrolozi savetuju kako najlakše osvojiti predstavnike Zodijaka i na šta se "pecaju".

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

S njima budite direktni, neka oni budu ti koji odlučuju o svemu. Budite avanturistički nastrojeni, dajte im prostora da se dokažu.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ukoliko želite da osvojite srce osobe rođene u ovom zemljanom znaku, morate biti odmereni. Ne požurujte ih, potrudite se da izgledate dobro, ne igrajte igrice tipa da ste nedodirljivi, budite pouzdani i odani.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Oni su pričalice. Flertujte s njima, pričajte im puno, budite šaljivi i uzbudljivi. Takođe, dajte im prostora da i oni ispričaju vama sve što žele i budite spremni da ih dugo slušate.

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ukoliko vam je cilj da osvojite osobu rođenu u ovom vodenom znaku, zatražite od nje pomoć, pričajte o porodici, družite se kod kuće, budite ljubazni, brižni i tradicionalni.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Niko kao oni ne voli da je u centru pažnje. Laskajte im, neka oni preuzimaju inicijativu, ali i pokažite privrženost, napravite ih ljubomornima, pokažite da je zabavno biti uz vas.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Device će "pasti" na to ako im tražite pomoć ili savet. Potrudite se da uvek izgledate doterano, ne glumatajte jer će vas "pročitati", pokažite da imate zdrav razum i iznad svega budete strpljivi.

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Njihov šarm je neodoljiv, a ako ste rešili da osvojite predstavnika ovog znaka budite uglađeni i fini. Dajte im osećaj slobode, slušajte ih i potrudite se da im budete najbolji prijatelj - neće vam odoleti.

Škorpija

Niko ne voli nedokučenost i misteriju kao Škorpije. Zato budite misteriozni, ali i iskreni i lojalni - Škorpije su pronicljive i lako će ustanoviti ako samo pomislite da ih izdate.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Takođe, nemojte im govoriti šta da rade, pustite ih da sami urade ono što su naumile.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Kao Jupiterova deca, osobe rođene u znaku Strelca su večiti optimisti. Ako želite da ih osvojite, budite šaljivi, iskreni i otvoreni. Flertujte s njima i dajte im prostora da shvate koliko će im život biti dosadan bez vas.

Jarac

Oni su tradicionalisti. Pokažite da ste sofisticirani i otmeni, budite marljivi i ambiciozni i nemojte sve slobodno vreme provoditi sa njima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Hladno srce Jarca lakše ćete osvojiti ako shvati da ne može da bude sa vama non-stop i da vam je posao nekada važniji od ljubavi.

Vodolija

Deca budućnosti stavljaju prijateljstvo ispred flerta i ljubavi. Ako vam je stalo da osvojite srce Vodolije, prvo joj postanite prijatelj. Budite jedinstveni, dajte joj slobodu, iznenadite je i nemojte biti napadno emotivni.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

U najkraćem - budite mađioničar. Ako na to niste spremni, sa Vodolijom ćete zauvek ćete ostati zaglavljeni u frend zoni.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ako hoćete da osvojite najveće emotivce Zodijaka, budite romantični i empatični. Pozovite ih u šetnju, a ako ste žena glumite damu u nevolji - muškarac rođen u znaku Riba daće sve od sebe da postane vaš lični heroj.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 01.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track