PRELEPA SAM! NEMA ŠANSE DA USTAJEM SVAKO JUTRO U 6 DO KRAJA ŽIVOTA: Rekla to i ostala živa, na mrežama joj poručili OVO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

au

PRELEPA SAM! NEMA ŠANSE DA USTAJEM SVAKO JUTRO U 6 DO KRAJA ŽIVOTA: Rekla to i ostala živa, na mrežama joj poručili OVO! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Lusi Velčer je još jedna u moru mladih samoproklamovanih influenserki koja je svojom izjavom na društvenim mrežama uzburkala strasti.

Toliko ima samopouzdanja, da je izjavila sledeće.

"Ne želim da radim do kraja života. Izgleda li kao da želim da ustajem u 6 ujutro svaki jeb..i dan sledećih 60 godina? Ne! Previše sam lepa za to.", rekla je i ostala živa.

Nakon te izjave ova plavuša je polako otpila gutalj ledene kafe nesvesna šta je zapravo izgovorila. Iako, neki smatraju da vrlo dobro zna šta radi i kako da zaradi. Na TikToku je prikupila preko 10 miliona lajkova.

Nije trebalo dugo da počinu da joj stižu komentari. Mnogi su je nazvali lenjom i uobraženom, a neki su napisali kako "zaista nije ništa posebno".

"Nadam se da ćeš biti ponižena devojko, treba ti tako nešto. Izgled nema nikakve veze s radom i tužno je što imaš takvo mišljenje.', napisao joj je neko ispod TikTok videa.

"Šta kažeš na to da pokušaš da budeš odrasla osoba umesto privilegovane princeze koja očekuje da joj život bude poklonjen?', nadovezao se neko drugi.

Bilo je onih koji su se složili s njom komentarišući kako ih posao jako iscrpljuje.

Jedan muškarac joj je čak dao konkretnu ponudu.

- Možeš biti moja domaćica, godišnje zarađujem milionske iznose. Ti samo pazi da kuća bude čista, a hrana svaki dan na stolu - ponudio joj je, a prenosi New York Post.

Nije poznato je li ponudu prihvatila, dvoumi li oko nje ili smatra da je prelepa i za tu ulogu. Svakako, možda je sve ovo uradila da se našali ili postane viralna, što joj je svakako pošlo za rukom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Toni Blevins TikTok video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track