IZBACIO SAM ROĐENU MAJKU I SESTRE SA MOJE SVADBE! Našalile se na UŽASAN NAČIN i povredile njegovu SUPRUGU: Sada ga svi OSUĐUJU!
Foto: Profimedia

šala je bila toksična

IZBACIO SAM ROĐENU MAJKU I SESTRE SA MOJE SVADBE! Našalile se na UŽASAN NAČIN i povredile njegovu SUPRUGU: Sada ga svi OSUĐUJU!

Zanimljivosti -

Jedan muškarac požalio se na društvenoj mreži Reddit da je bio primoran da izbaci sve žene iz svoje primarne porodice sa svog venčanja zbog užasne šale koju su priredile za njegovu verenicu.

Objasnio je da su sve žene u njegovoj porodici poznate po tome što zbijaju šale i da se stalno međusobno zadirkuju.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

- One su kao neka toksična jedinica zadirkivale i zafrkavale svaku novu ženu koja uđe u porodicu postavljajući joj ‘testove’ da bi videle da li ta nova žena zaslužuje da bude deo familije - otkrio je i objasnio da im je strogo zabranio da to rade njegovoj sadašnjoj ženi kada ju je upoznao. Ipak, njegova zabrana njima ništa nije značila i nastavile su tako da se ponašaju iza leđa ovog para.

Kada je to saznao, sve ih je naterao da joj se izvine, rekavši im da ih, ako to ne učine, neće pozvati na venčanje.

- Svi su se odmah izvinili i doneli poklone za moju ženu - napisao je on, a onda se približio dan večanja i stvari su eskalirale. One su rešile da se obuku u belo i da takve dođu na venčanje. Mislili su da je to super šala i da će takav potez biti završni test za verenicu. Hteli su da prate njenu reakciju. Na sreću, mladoženja je saznao za to pre same ceremonije:

- Brat me je upozorio pa sam najavio da ću ih sve izbaciti, uključujući i moju mamu, ako se bilo ko od njih pojavi u belom.

Kada se suočio sa članovima svoje porodice, uveravali su ga da to nije istina i da nikada ne bi tako nešto učinili, ali na dan njegovog venčanja svi do jednog su se pojavili u belom. Kada ih je video, rekao im je da moraju da napuste svadbu. Pošto je pokušao da izbaci mamu i tetku, one su to odbile, ali je mladoženja ostao nepokolebljiv.

venčanje
foto: Profimedia

- Pretio sam da ću preduzeti oštrije mere i moja mama je bila ljuta, govorila mi je da se sklonim, ali je nisam pustio unutra. Naterao sam je da ode dok su muškarci u porodici gledali zapanjeni. Moj tata je bio na mojoj strani i podržao me je - otkriva on.

Njegova mlada supruga je bila povređena postupcima njegove porodice i njihovom idejom o tome šta je „šala“, dok su žene u njegovoj porodici bile besne zbog izbacivanja.

- Moj rođak me je kasnije osudio na društvenim mrežama rekavši da sam izbacio sve žene sa venčanja jer je moja žena bila toliko nesigurna da nije mogla da podnese prisustvo drugih žena na svom venčanju - napisao je, a prenosi Your Tango.

„Tvoja porodica je toksična i tako sam tužna zbog toga šta su uradili tvojoj ženi, ali i toliko srećna zbog nje, što ima muža koji će je podržavati i čuvati je“, napisala je jedna korisnica Reddita.

Drugi korisnik je dodao: „Šala je samo šala ako se svi na kraju smeju. U suprotnom, to je samo maltretiranje. Bravo što stojite na svom mestu i podržavate svoju ženu. Zapamtite da niste vi pokvarili dan, već svi ostali. “

Još jedan komentar je bio: „Bravo što ste se zauzeli za svoju suprugu. Dobro ste to izneli, ali emotivni ucenjivači koriste porodicu da bi izvršili pritisak na žrtve da pristanu na zlostavljanje.“

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

venčanje Vanje Mijatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track