POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Pogledajte šta vas čeka uoči 2023! Neki će se ZALJUBITI u NOVOGODIŠNJOJ NOĆI
Foto: Profimedia

OD 25. DO 31. DECEMBRA

POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Pogledajte šta vas čeka uoči 2023! Neki će se ZALJUBITI u NOVOGODIŠNJOJ NOĆI

Zanimljivosti -

Blizanci će skrivati osećanja prema osobi koja im se sviđa, bojeći se odbijanja, ali hrabrost u iskazivanju osećanja ipak bi mogla da im se isplati. Jarčeve očekuju priznanja, nagrade i povlastice.

Ovan

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Posao: Privodite poslove kraju, prepustite se prazničnom ugođaju i provedite se tako da ne mislite na poslovne brige. Ako ste radno aktivni, mogli biste da dobijete predlog za bolje plaćeno radno mesto.

Ljubav: Mogli biste da se zbližite s osobom koju poznajete odranije, ali joj zbog svojih ljubavnih briga niste poklanjali previše pažnje. Međutim, ovaj put prepustićete se lavini strasti i shvatiti da ste nakon dugo vremena napokon srećno i smireno zaljubljeni.

Zdravlje: Na samom kraju godine Ovnovi će se odlično osećati pa će celo društvo zasmejavati i zabavljati. Ipak, ostalih dana pripazite jer vas vladavina Jarca može iscrpiti i doprineti blažem padu imuniteta.

Najbolji dan: 29. decembar

Najlošiji dan: 27. decembar

Bik

bik
foto: Profimedia

Posao: Sunce i Merkur u Jarcu, biće vaši saveznici u dobrom poslovanju. Možda ćete nakratko morati da otputujete, ali vratićete se s dobrim vestima i rezultatima. Ipak mislite i na odmor jer ste iscrpljeni.

Ljubav: Vladavina Jarca uvodi Bika u romantično razdoblje. Ako novogodišnju noć dočekujete u inostranstvu, nije isključeno poznanstvo, a isto čeka i one koji će intenzivnije izlaziti. Iako ćete biti napeti i otresiti, bračni odnosi time ipak neće biti narušeni.

Zdravlje: Fizička snaga će vam biti zavidna, pa ćete moći da radite mnogo više nego inače. Međutim, vaš najveći neprijatelj zdravlju biće unutrašnji nemir, a kod osetljivih Bikova može se pojaviti i napetost. Opuštajte se.

Najbolji dan: 28. decembar

Najlošiji dan: 25. decembar

Blizanci

blizanci
foto: Profimedia

Posao: Naplatićete dugovanja, a možda i dobiti vredan poklon od prijatelja, poslovnog partnera ili voljene osobe. Ako vam je nadređena osoba žena, pripazite se jer bi vaši odnosi mogli da se pogoršaju.

Ljubav: Skrivaćete osećanja prema osobi koja vam se sviđa, bojeći se odbijanja. Međutim, hrabrost u iskazivanju osećanja ipak bi mogla da vam se isplati – pozovite je u društvo na ispraćaj stare godine. Ako ste u braku, nisu isključene i veće trzavice.

Zdravlje: Psihički ćete biti osnaženi, pa ćete odlično podnositi stres i napete situacije u kojima ćete reagovati pribrano. Međutim, Mars u vašem znaku vas upozorava na moguće povrede, pa posebno pripazite ako idete na skijanje.

Najbolji dan: 26. decembar

Najlošiji dan: 30. decembar

Rak

rak
foto: Profimedia

Posao: Položaj Merkura u vama nasuprotnom znaku Jarca mogao bi da prouzrokuje teškoće s koncentracijom, posebno na planu komunikacije. Bićete brzopleti i događaće vam se da kažete i ono što ne mislite.

Ljubav: Venera i Merkur u Jarcu upozoravaju na zablude, kratki spoj u komunikaciji i negativan uticaj prijatelja i javnosti na vaš ljubavni život. Potrudite se da probleme rešavate čim se pojave – ne čekajte da se nepotrebno gomilaju.

Zdravlje: U periodu ste pojačanog psihofizičkog stresa koji može da vam naruši probavu, pa je bitno kakvu hranu unosite u sebe. Pijte biljne čajeve, pokušajte da odolite kaloričnoj prazničnoj trpezi i budete umjereni s masnim i slatkim.

Najbolji dan: 28. decembar

Najlošiji dan: 31. decembar

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Smanjite svoju poslovnu zahuktalost jer ćete se previše iscrpiti. U takvom stanju nećete moći da uživate u praznicima, niti da se mirno prepustite porodičnoj idili.

Ljubav: Nećete moći ni da pomislite na trenutke samoće jer ćete biti omiljeni kod poznatih i često pozivani u društvo, na proslave i događaje. Zbog događaja na emotivnom planu, nedelja će mnogima ostati u lepom sećanju. Novogodišnja noć Lavu donosi poznanstvo!

Zdravlje: Ako već duže vreme razmišljate o započinjanju dijete, pravi je trenutak da ideju provedete u delo u prvim danima nove godine. Zvezde su vam naklonjene, pa ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih tegoba.

Najbolji dan: 31. decembar

Najlošiji dan: 25. decembar

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Naklonjene planete olakšavaju vam poslovanje, pa ćete biti vrlo uspešni. Kolege će se oslanjati na vašu moć procenjivanja. Puni ste kreativnih ideja i rešenja, što će naići na odobravanje šefova.

Ljubav: Iako će biti ljubavnih blokada koje vas sprečavaju da se zbližite sa simpatijom, ništa nije izgubljeno. Vladavina Jarca označava prekretnicu, pa novogodišnji doček može rezultirati novim poznanstvom ili raspirivanju strasti s onim ko vam se sviđa.

Zdravlje: Nepovoljan Mars ubrzava vaš tempo života, zbog čega ste izloženi stresu i osetljivi. Više ćete se svađati s ljudima i tako izbacivati višak energije. Međutim, na dočeku Nove godine bićete raspoloženi i u odličnoj formi.

Najbolji dan: 30. decembar

Najlošiji dan: 28. decembar

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Računajte na osetljivu poslovnu komunikaciju, gde su mogući ozbiljni nesporazumi sa saradnicima - vaše reči mogle bi nekoga da uvrede. Ipak, vrlo uspešno ćete se izvlačiti iz svih napetih situacija.

Ljubav: Vratiće vam se optimizam, osetićete da ste jači spram problema koji su vas dosad pratili. Samci bi mogli da upoznaju srodnu dušu ili da u jednoj zanimljivoj osobi prepoznaju prijatelja i nadolazeće dane provedu u znatno prijatnijem i veselijem tonu.

Zdravlje: Izbegavajte mešanje alkohola i lekova jer ćete biti osetljivi na razne hemijske supstancije. Fizički ste u dobroj formi i možete podneti veće napore, ali psihički stagnirate, pa vam je odmor i te kako nužan.

Najbolji dan: 26. decembar

Najlošiji dan: 29. decembar

Škorpija

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Pozitivne energije imaćete na pretek, pa će ostali svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti nadolazeće dane. Iako ćete biti iscrpljeni, bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Svideće vam se šarmantna osoba koja će zavoditi duhovitim dosetkama. Ako ste u stabilnoj vezi, planete će vam priuštiti mnogo uživanja udvoje. Partner će s vama oduševljeno deliti svoje uspehe i uveseljavati vas pozivima na izlaske i putovanja.

Zdravlje: Budite oprezniji u saobraćaju i ne sedajte za volan pod uticajem alkohola, posebno u novogodišnjoj noći. Mars u Blizancima prilično iscrpljuje vaše energetske zalihe, stoga je dobro da živite što mirnije i urednije.

Najbolji dan: 28. decembar

Najlošiji dan: 26. decembar

Strelac

Strelac
foto: Profimedia

Posao: U odličnom ste poslovnom periodu u kojem ćete briljantnim idejama i radnom učinkovitošću nadmašiti sami sebe. Merkur u znaku Jarca otvara put napretku, ali i raspiruje vaše ambicije i „glad“ za zaradama.

Ljubav: Bićete privlačni, više ćete se doterivati i isticati ono najlepše na sebi, što neće proći neprimećeno. Odazovite se pozivu da s društvom ispratite staru godinu, jer nije isključeno da upoznate nekog s kime ćete imati savršenu komunikaciju.

Zdravlje: Ako ste za praznike negde na putovanju ili kakvom skijalištu, sigurno je da ćete se odlično provesti i kući vratiti puni utisaka. U dobrom ste periodu, pa vašem zdravlju ne prete poremećaji.

Najbolji dan: 31. decembar

Najlošiji dan: 27. decembar

Jarac

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Zahvaljujući Veneri u vašem znaku niko neće biti poželjniji, srećniji i uzbuđeniji od vas. Slede priznanja, nagrade i povlastice koje ste davno zaslužili, ali su vam dosad izmicale iz ruku.

Ljubav: Preduslovi za zdravo funkcioniranje vaše veze biće ljubav, poverenje, dobra komunikacija i spremnost preuzimanja obaveza. Ako to postoji, ništa neće moći da uzdrma stabilnost vaše veze. Ne morate se bojati ni ljubavne konkurencije.

Zdravlje: Nećete gubiti vreme na lenčarenje. Užitak će vam predstavljati aktivni život i boravak na svežem vazduhu, bez obzira na to koliko hladno bilo. Bićete izuzetno vitalni i puni pozitivne energije i izdržljivi.

Najbolji dan: 28. decembar

Najlošiji dan: 30. decembar

Vodolija

Horoskop, Vodolija
foto: Profimedia

Posao: Mogli biste često da radite u kasnim večernjim satima, diplomatski da rešavate nesuglasice ili vrlo lukavo skrivate svoje namere i isto tako pronicljivo ulazite u tajne pojedinaca koje smatrate konkurencijom.

Ljubav: Slobodni, pazite se problematičnih osoba. Istrajte na vernosti i iskrenosti i nemojte pristajati na veze za koje osećate da će biti površne. Ako ste prošli kroz bolni proces raskida veze, nije isključeno da baš ovih dana upoznate nekog novog.

Zdravlje: Na izmaku godine mogli biste da osećate umor ili imate glavobolju, ali u dobrom društvu i takve će tegobe brzo proći. Nastojte da se za ove praznike što bolje odmorite, a ako imate tegoba, posavetujte se s lekarom

Najbolji dan: 25. decembar

Najlošiji dan: 29. decembar

Ribe

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Iako će vas neodložna poslovna događanja umarati, nećete propuštati značajnije događaje nego spretno uspevati da ispunite i sve privatne obaveze. Neki će iskoristiti slobodne dane i otputovati na zimovanje.

Ljubav: Poželećete da stvorite svoj mali unutrašnji svet u koji niko neće imati pristupa, pa ni partner. Pazite da ga tako ne odgurnete od sebe. Pokažite razumevanje i proanalizirajte odnos. Nepopuštanje, teranje inata i tvrdoglavost nisu rešenje.

Zdravlje: Mnogo ćete izlaziti i kretati se te biti najsretniji u društvima koja će vas puniti pozitivnom energijom. Pazite kako rukujete pirotehničkim sredstvima – ne izlažite se nepotrebnim rizicima!

Najbolji dan: 28. decembar

Najlošiji dan: 26. decembar

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track