KOLIKO PROSEČNO TRAJU INTIMNI ODNOSI? Rezultati pokazuju PORAŽAVAJUĆE BROJKE, a zbog ovoga se treba obratiti lekarima
Foto: Shutterstock

ko bi rekao

KOLIKO PROSEČNO TRAJU INTIMNI ODNOSI? Rezultati pokazuju PORAŽAVAJUĆE BROJKE, a zbog ovoga se treba obratiti lekarima

Žena -

Studije su pokazale da prosečno intimni odnosi traju sedam minuta, a čuveni stručnjak dr Hari Fiš specijalizovan za lečenje muških problema tvrdi da je to mnogo češće od onoga što je ustvari zdravo za reproduktivni sistem.

U istraživanju koje je sproveo za potrebe pisanja knjige “Gola istina - Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle” otkrio je kako čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta - preneo je australijski Star Observer.

seks
foto: Shutterstock

Krivac za takvu situaciju su upravo muškarci. Preuranjenom ejakulacijom smatra se stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od minuta. Studije su pokazale da više od 90% žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, te je njihovo zadovoljstvo tokom kratkih intimnih trenutaka neostvareno.

Primetne su razne varijacije između parova, pa se tako dešava da neki paroci zaista vode ljubav sat vremena. Međutim, mnogo je veći broj parova čiji su odnosi izuzetno kratki, objasnio je doktor Fiš.

seks
foto: Shutterstock

On je otkrio da muškarci koji nisu u stanju da dožive vrhunac u intervalu od 2 do 40 minuta, trebalo da posete lekara, jer je vrlo verovatno da su posredi neki problemi koji bi se mogli lako rešiti lekarskom interrvencijom.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta nedeljno, a posledica kratkog trajanja intimnih odnosa dodatno smanjuje želje za istim, piše Handbag.com.

Dr. Nikol Meknikols je na svom profilu na Instagramu otkrila šta je potrebno ženama da dožive orgazam, uz napomenu da veličina muškosti nema veze sa zadovoljstvom. Kratak klip prikazuje Nikol kako govori o tri faktora koji izazivaju ženski orgazam, i jasno stavlja do znanja da nivo zadovoljstva žene nema nikakve veze sa muškom obdarenošću.

Seks
foto: Shuttertock

U videu je rekla da je dokazano da stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost pomažu ženi da pogodi tu slatku tačku između čaršava. U međuvremenu, veruje se da veličina muškog genitalnog organa nema uticaja na sposobnost žene da postigne orgazam.

Dakle, dok mnogi muškarci misle da je to veliki faktor u postizanju ženskog orgazma, ispostavilo se da veličina nije baš bitna.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track