NA PREVARU UVELI DETE U DIZNILEND DA NE BI PLATILI KARTU: Snimak pokorio mreže! Roditelje RAZAPINJU u komentarima! OVO JE SRAMOTA!
Foto: TikTok/myfrienditsmebarbie

HTELI DA UŠTEDE

NA PREVARU UVELI DETE U DIZNILEND DA NE BI PLATILI KARTU: Snimak pokorio mreže! Roditelje RAZAPINJU u komentarima! OVO JE SRAMOTA!

Zanimljivosti -

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak sa oko 12 miliona pregleda koji je naljutio korisnike. Snimak prikazuje nesvakidašnji događaj iz Diznilenda.

Video je objavljen na profilu pod korisčničkim imenom @myfrienditsmebarbie.

Na snimku se vidi kako su roditelji, nakon što su uveli dete koje izgleda kao da ima pet godina u zabavni park, odmah nakon ulaska devojčicu uzeli u naručje iz kolica.

Na TikToku se navodi da se ovakvi slučajevi dešavaju kada poskupe ulaznice za Diznilend. Karta za za decu uzrasta od tri do 11 godina iznosi 99 evra, navodi se na jednom sajtu za rezervacije, te su očigledno ovi roditelji želeli da uštede.

''Mi naivci neka plaćamo, a ovakvi će se švercovati'', ''Roditelji koji rade ovakve stvari samo uče decu da je u redu lagati'', ''Grozno, ako nemaš novac za kartu, nemoj da ideš i gotovo'', glase komentari ljutih korisnika.

(Kurir.rs/ N. S.)

Bonus video:

09:39

KO ODLUČUJE KOLIKO ĆE KOŠTATI EKSKURZIJA? Nastavnici i roditelji podeljeni: Dnevnice proferora 1.300 evra, a zarade više od 2.000!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track