SE*KS HOROSKOP ZA 2023. GODINU! Pred nama su VELIKA UZBUĐENJA: Vaga će isprobavati nove stvari, a Ribe očekuje prekretnica...
Foto: Shutterstock

šta čeka vas?

SE*KS HOROSKOP ZA 2023. GODINU! Pred nama su VELIKA UZBUĐENJA: Vaga će isprobavati nove stvari, a Ribe očekuje prekretnica...

Zanimljivosti -

Godina Marsa obećava veoma burnu i strastvenu godinu. Očekuje nas mnogo osvajanja, avantura i veoma napetih i uzbudljivih susreta kojima nećemo moći da odolimo. Ključno će biti koliko nas partner privlači i da li smo zadovoljni kvalitetom svog seksualnog života u braku i vezi. Da bismo bili srećni, taj aspekt odnosa treba da bude zadovoljan. Posebno vruć mesec na polju seksa i zavođenja biće jun, koji mnogima donosi velika uzbuđenja i promene u ljubavi.

OVAN (21. mart - 19. april)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovo je vaša godina. Puni ste vere, samopouzdanja i bićete veoma uspešni u osvajanju novih visina, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Primetićete da se osobe suprotnog pola „lepe” za vas i bićete u velikom iskušenju, bez obzira da li ste u vezi ili sami, posebno tokom juna i delom leta. Imate priliku da poboljšate intimnost u svom braku, povećate bliskost i budete zadovoljniji svojim seksualnim životom. Jedna osoba će opasno probiti vaše granice u septembru. Idite u zavođenje 1. marta, 12. juna i 9. jula.

BIK (20. april - 20. maj)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Da biste maksimalno iskoristili ono što vam predstojeća godina nudi, počnite tako što ćete otpustiti sve seksualne inhibicije u vreme punog meseca 7. marta. Nakon toga sledi pomračenje Škorpije 5. maja, koje donosi snažan emotivni vrhunac i spremnost na prepuštanje strastima. Iskustva koja dolaze u vaš život omogućavaju vam da probudite svoje skrivene seksualne želje i prepustite se onome što ste sebi tako dugo uskraćivali. Posebno uzbudljivo biće od sredine oktobra do kraja novembra, kada bi neko mogao da vas opčini svojim čarima. Biće nemoguće reći „ne“. Idite na zavođenje 24. i 25. marta i 28. oktobra.

BLIZANCI (21. maj - 21. jun)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Možda ćete u novu godinu ući zbunjeni oko svojih seksualnih potreba, ali kako vreme bude odmicalo, posebno posle 15. marta, biće vam sve jasnije šta vam je potrebno. Nekako se u to vreme može desiti veoma strastven seksualni razgovor sa osobom koja je zauzeta, ali vam to u početku neće smetati. Seks će biti toliko dobar da nećete želeti da ga izgubite. Nešto se prekine ili promeni tokom leta, a od septembra ćete poželeti nešto više od dobrog seksa. Za neke će to biti vreme da spasu svoj brak ili vezu. Idite na zavođenje 22. i 23. aprila i 4. oktobra.

RAK (22. jun - 22. jul)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ono što ste dugo tražili, mogli biste da nađete u godini koja je pred vama, a to je da u jednoj osobi pronađete odličan seks, ali i dobrog prijatelja sa kojim možete otvoreno da razgovarate o svemu. Poveziće vas i slična prošlost, pa je moguće da će i ta početna seksualna napetost na kraju prerasti u ljubav. Za one koji su u braku, ovo je idealna godina da u svoju zajednicu unesete više strasti, zavođenja i svih onih pomagala koja mogu da osveže vaš seksualni život u vezi. Ako vas partner neće pratiti u tome, moguće je pronaći partnera za seks. Idite na zavođenje 22. i 23. maja i 3. jula.

LAV (23. jul - 22. avgust)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Predstojeća godina mogla bi vam doneti neke zaista intenzivne seksualne odnose, posebno počevši od juna. Čak ćete na trenutak pomisliti da ste se zaljubili, ali od kraja jula do sredine septembra kao da ćete poželeti da se udaljite od tog intenziteta i vratite se u sigurno utočište. Tokom jeseni ćete nastaviti sa avanturističkim životnim stilom jer će vam nagoni biti toliko jaki, a osim toga, vaša seksipilnost magnetski privlači osobe suprotnog pola. U novembru biste mogli prekinuti vezu i nastaviti dalje. Idite na zavođenje 21. i 22. juna i 9. jula.

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Od marta počinju velike promene za vas i vaš seksualni život. Osim površnih avantura koje vas više neće toliko ispunjavati, imate priliku da pronađete vezu koja će vas ispunjavati i na drugim nivoima, odnosno da u jednoj osobi pronađete potpuno zadovoljstvo. Biće još izazova, posebno ako niste u potpunosti rešili neka prošla iskustva, pa nećete biti sigurni šta želite. Ali strast koja će vas povući u tu vezu biće toliko jaka da ćete se u trenu predati do kraja. Tokom leta vas očekuju prelomni trenuci. Idite na zavođenje 20. i 21. oktobra i 7. novembra.

VAGA (23. septembar - 23. oktobar)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Sa novom godinom ulazite u period života u kome ćete početi da otkrivate svoju seksualnost i potpuno je puštate sa lanca. Moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba koja će sve to započeti, ako ne tokom juna, onda od septembra. Ona će u vama probuditi zver gladnu seksualnih igara o kojima ste do sada samo sanjali. Sve se intenzivira tokom drugog dela godine, ali je zanimljivo da ćete tako snažnom i probuđenom seksualnom energijom privlačiti sve više udvarača, pa ćete biti teško da birate. Idite na zavođenje 26. i 27. juna i 10. novembra.

ŠKORPIJA (24. oktobar - 21. novembar)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Pomračenje Meseca u vašem znaku 5. maja pojačaće vaš libido i više ne možete da pristanete na neobavezne i neobavezne seks. Potrebni su vam strast, intenzitet, seksualno eksperimentisanje. Sve više ćete gledati u pravcu atraktivnih pripadnika suprotnog pola, a nešto čemu nećete moći da odolite navešće vas da u junu prekršite neka obećanja. Iako ćete se neko vreme odupreti ovoj strasti, tokom septembra ćete popustiti i moguće je da uđete u tajnu vezu. Ti povremeni susreti biće puni veoma uzbudljivih iskustava koja bi takođe mogla da probude snažne emocije. Idite na zavođenje 15. oktobra i 10. i 11. decembra.

STRELAC (22. novembar - 21. decembar)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Vaši seksualni nagoni početkom godine možda neće biti na zavidnom nivou, ali kako uđete u proleće, vaša potreba za seksom će biti jača. Ako vaš partner ne uspe da zadovolji vaše potrebe, lako je ući u vezu sa osobom sa kojom radite, koja će biti zauzeta kao i vi, možda čak i nekoliko godina mlađa od vas. Povremeni sastanci će biti dovoljni da smirite vaš libido. Ali na kraju godine čeka vas nešto još uzbudljivije što bi moglo da vam promeni život. Idite na zavođenje 3. i 4. juna i 12. decembra.

JARAC (22. decembar - 19. januar)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Godina koja je pred vama biće izuzetno bogata seksualnim iskustvima, posebno ako to sebi dozvolite. Više ćete izlaziti, više se zabavljati i imati priliku da upoznate neke zanimljive ljude koji će u vama probuditi potrebu za zavođenjem. I tako posle jednog datuma dolazi poruka, posle poruke se pokreće susret i lavina strasti koju će biti teško zaustaviti. Živećete od sastanka do sastanka, a druga strana će biti luda za vama kao i vi za njima. Rasplet ove priče očekuje vas tokom jesenjih meseci. Idite u zavođenje 28. januara, 7. februara i 28. marta.

VODOLIJA (20. januar - 18. februar)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Pun Mesec u Lavu 5. februara će vas pokrenuti na jačanje seksualnog života. U narednim mesecima imate priliku da istražite svoje seksualne mogućnosti. To će vas podstaći da osvežite svoju spavaću sobu, fokusirate se više na predigru i pronađete način da unesete novo i uzbudljivo u ono što već znate i istražujete. Ako tražite nove mogućnosti koje će vam omogućiti da zadovoljite svoju seksualnu radoznalost, odredite nameru da to učinite za mlad mesec 18. juna. Idite na zavođenje 19. i 20. februara i 26. juna.

RIBE (19. februar - 20. mart)

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Da li ste spremni za pravi seksualni vatromet u svom životu? Ako je tako, počnite da preduzimate akcije od februara i ne sputavajte se i ograničavajte se u potrazi za onim što vam je zaista potrebno. Pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobra moglo bi da označi veliku prekretnicu u vašem seksualnom životu i da vas podstakne da se upustite u vezu koja će vas preporoditi. Ta energija koju ćete osetiti u vezi sa drugom stranom probudiće i vašu kreativnu energiju. Da li će se ta veza pretvoriti u nešto više, saznaćete u oktobru. Idite na zavođenje 13. i 14. maja i 24. oktobra.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track