PET NAJEKSTROVERTNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Oni vole ljude i dobar provod: Da li ste i vi među njima?!
Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

POGLEDAJTE

PET NAJEKSTROVERTNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Oni vole ljude i dobar provod: Da li ste i vi među njima?!

Zanimljivosti -

Ekstrovertnost i introvertnost su dve glavne osobine ličnosti, a svaka od njih predstavlja zapravo otvorenost čoveka prema njegovom okruženju. Ekstroverti najčešće lakše napreduju u društvenim situacijama i imaju povećan nivo energije kada su u blizini drugih ljudi. Prema pisanju "Your Tango", ovo je pet najekstrovertnijih znakova Zodijaka.

Blizanci

Blizanci su ekstrovertni horoskopski znak koji uspeva u promenama. A pošto predstavljaju dupli horoskopski znak, Blizanci su zapravo i introvertni i ekstrovertni, odnosno poznati kao ambivert.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Da, Blizanci su poznati po dualnosti. Imaju dva lica zbog načina na koji se njihova ličnost menja. Ali, na kraju krajeva, vole da se zabavljaju. Blizanci su oni prijatelji koji će definitivno udahnuti život svakoj zabavi, ali i onaj prijatelj koji će provesti ceo dan u kući, pretvarajući se da su zaboravili da imaju i mobilni telefon.

Vaga

Vaga je ekstrovertni horoskopski znak koji treba da bude u blizini ljudi. Simbol Vage je uravnoteženi tas, i to sa razlogom — oni su horoskopski znak koji se druži sa svima jer su savršena ravnoteža između introvertnog i ekstrovertnog.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Iako im nije uvek najlakše prići, generalno, većina pripadnika ovog horoskopskog znaka je prilično društvena i sa njima je lako razgovarati.

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Strelčeva iskrenost ih ga ekstrovertnim. Uvek ih zovu avanturistički horoskopski znak jer su divlji i željni zabave.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovan je ekstrovertni horoskopski znak koji voli avanture. Kao prvi od 12 horoskopskih znakova, Ovan je prirodni vođa koji nikada nema problema da govori i komanduje grupom. Kao vatreni znak, Ovan ima snažnu, energičnu ličnost koja sija oko drugih.

Vodolija

Vodolija je ekstrovertni horoskopski znak koji voli da uči. Vodolije su poznate po tome što vole ljude. Takođe, vole da razgovaraju i uvek postavljaju pitanja kako bi saznale više o ljudima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolija je tip horoskopskog znaka koji će rado da sedi satima sa svojim najbližim prijateljima i samo da priča o tome šta se dešava u životu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track