POSLE OVE BIZARNE SITUACIJE VIŠE NEĆETE VEROVATI U SLUČAJNOSTI! Svi u potpunom ŠOKU: Niko nije mislio da to može da se desi!
Foto: Printscreen

Da li je moguće?

POSLE OVE BIZARNE SITUACIJE VIŠE NEĆETE VEROVATI U SLUČAJNOSTI! Svi u potpunom ŠOKU: Niko nije mislio da to može da se desi!

Zanimljivosti -

Najpopularniji porodični kviz koji se emituje skoro 30 godina, "Slagalica", redovno postavlja rekorde u gledanosti i pravi virale koji obilaze region. To se desilo i u poslednjoj epizodi, a ni voditeljka, ni takmičari, a ni fanovi kviza nisu ostali imuni na neobičnu situaciju.

slagalica
foto: Printscreen

Duel između Aleksandra Večića i Ivana Radojevića u "SlagalicI" obeležila je prilično bizarna situacija, koja se maltene nikada ne dešava. U igri "Moj broj" i jedan i drugi takmičar dobili su isti broj. Najpre je Aleksandar dobio 740, a nekoliko minuta kasnije i njegov protivnik. Kada je crveni takmičar video da je dobio identičan broj kao i Aleksandar, nije mogao da zadrži smeh.

- Isti broj, 740 - rekla je voditeljka Kristina Radenković koja se takođe nasmejala ovoj nesvakidašnjoj situaciji.

Za razliku od greške koja se neretko potkrade autorima kviza, ovoga puta niko nije "kriv". Međutim, to nije omelo ljude na društvenim mrežama da prokomentarišu ovu igru slučajnosti i slatko se nasmeju.

Pobedu u ovoj epizodi odneo je crveni takmičar Ivan Radojević i plasirao se u narednu rundu kviza.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track