POGODILA LOTO BROJEVE, ALI JE OSTALA BEZ 200 MILIONA EVRA: Stigla joj poruka o POBEDNIČKOJ KOMBINACIJI, a onda je usledio ŠOK!
Foto: Profimedia

BAKSUZ

POGODILA LOTO BROJEVE, ALI JE OSTALA BEZ 200 MILIONA EVRA: Stigla joj poruka o POBEDNIČKOJ KOMBINACIJI, a onda je usledio ŠOK!

Zanimljivosti -

Britanka Rejčel Kenedi popunila je loto listić i njeni brojevi su izvučeni, ali dobitak nije osvojila pošto se ispostavilo da tiket uopšte nije uplaćen.

Iako je verovatnoća dobitka mala, mnogi igrači na sreću se ipak nadaju. Ono što je još manje verovatno, to je da pogodite sve brojeve, a da pritom ništa ne dobijete. Upravo to desilo se Rejčel Kenedi, prenosi CDM.

Ova devojka je zajedno sa dve godine starijim momkom Lijamom Mekrohanom već nedeljama birala iste brojeve. I konačno, sreća je bila na njihovoj strani i svi njeni brojevi su izvučeni. Nagrada na džek-potu bila je neverovatna 182 miliona funti odnosno 200 miliona evra.

Rejčel Kenedi, loto
foto: Printscreen/Tviter

Devojka je preko aplikacije dobila obaveštenje da je imala pobedničku kombinaciju.

"O Bože, osvojila sam nagradu", uzviknula je.

Potom su se obratili lutriji EuroMilions. Ali stiglo je neprijatno iznenađenje. Lutrija ih je obavestila da uprkos pravim brojevima, nisu osvojili nagradu.

"Imate prave brojeve, ali niste imali dovoljno sredstava na računu da platite listić, tako da kartica nije prošla", naveli su iz lutrije.

I Rejčel i Lijam su bili šokirani. Rejčel je imala aplikaciju preko koje joj se sa računa automatski skida novac za tiket sa njenim uobičajenim brojevima. Ipak, ispostavilo se da transakcija nije prošla jer nije imala novca na računu, prenosi britanski Sun.

"Srce mi je puklo kad mi je čovek preko telefona rekao da nismo ni kupili tiket. Već sam zamišljao kuću iz snova i auto. Preko aplikacije je stvarno izgledalo da smo dobili jer je pisalo "dobitak".

Rejčel ima sasvim drugu ideju zašto nisu osvojili dobitak. Veruje da im je nesreću donelo to što su stalno koristili iste brojeve.

Lijam je objavio listić na Tviteru, a post je postao viralan na Internetu.

"Prvo sam ga postavio da bi moji prijatelji mogli da vide. Imao sam 120 pratilaca, a onda je priča eksplodirala i sad imam više od 31.000 lajkova", ispričao je on.

"Nikad ništa nisam dobila. Jednostavno, baš nemamo sreće", rekla je Rejčel.

(Kurir.rs/ b92)

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track