DOKTORKA TANJA UZELA PIŠKOTU I PREZERVATIV! Šok scena na srpskoj televiziji: Sramota je što deci nema ko to da pokaže! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pokazala kako se stavlja kondom

DOKTORKA TANJA UZELA PIŠKOTU I PREZERVATIV! Šok scena na srpskoj televiziji: Sramota je što deci nema ko to da pokaže! (VIDEO)

Zanimljivosti -

U emisiji 150 minuta, koja se emituje na "Prvoj" TV ginekolog dr Tatjana Pavlovć i urolog dr Aleksandar Milošević odgovarali su na anonimna pitanja srednjoškolaca o seksualnosti i seksualnom vaspitanju.

Istraživanje je pokazalo da srednjoškolci imaju brojna pitanja u vezi sa tim, ali da nemaju sa kim da razgovaraju.

kondom
foto: Printscreen

- Vlada sramota, razgovaramo sa drugarima - kažu učenici jedne beogradske škole.

Kako kažu, misle da nisu dovoljno edukovani o tome, pa bi mnogima značilo da se u školi uvede predmet za one koji se stide da sa roditeljima razgovaraju o seksualnosti.

U kutiji sa pitanjima srednjoškolaca našla su se ona o posledicama prekida neželjene trudnoće, koja su najbolja sredstva kontracepcije i šta da rade devojke ako momak ne želi da koristi prezervativ, ali i da li po*nografija može da izazove zavisnost, koliko je normalno masturbirati, ali i "kako se stavlja kondom".

- Ja sam donela kondom na čas i donela sam šta sam donela da im pokažem kako se stavlja. Jer njima to niko ne kaže. Ni kako se stavlja, ni gde se kupuje, ni kako se čuva - rekla je dr Pavlović.

Voditelj emisije Miloš Urošević zamolio je doktorku da demonstraciju sa svog časa ponovi i u njegovoj emsiji samo na piškoti, što je ona rado prihvatila.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track