KO JE ALEKSA KOJI SE NALAZI NA LISTI NAJSEKSI SRBA? Za ovog momka malo ko zna ovde, a SVET ne prestaje da BRUJI o njegovoj lepoti
Foto: Printscreen

PRELEP JE

KO JE ALEKSA KOJI SE NALAZI NA LISTI NAJSEKSI SRBA? Za ovog momka malo ko zna ovde, a SVET ne prestaje da BRUJI o njegovoj lepoti

Pop kultura -

Aleksa Gavrilović je Novosađanin koji je na našim prostorima prilična misterija, a u svetu je pravi bum. Njega strani mediji godinama unazad svrstavaju u najseksi Srbe na planeti i najzgodnije manekene i zovu ga Apolonom.

Aleksa (30) jezapravo diplomirani pravnik i ujedno nosilac titule Mister Universal Ambassador 2016, a u jednom intervjuu je govorio o muškom manekenstvu u Srbiji:

- Najveća zabluda o muškom modnom svetu kod nas je da su svi muški modeli gej ili isfeminizirani i baš iz tog razloga se razmišljaju da li da se uopšte bave modelingom da ih ne bi na taj način gledali.

Aleksa je pored svoje matične agencije u Srbiji radio za mnoge svetske, od Londona, Barselone, preko Pariza, Milana do Kopenhagena. Posebno pamti revije brenda D&G:

- Organizacija je, naravno, na visokom nivou, ali moram priznati da u odnosu na domaće revije ovde konstantno paze na vašu frizuru, šminku i naravno na odeću koju nosite. Pažnja koja se posvećuje modelima za D&G je za divljenje.

Interesantno je da se Aleksa pre nekoliko godina pojavio u sportu za pesmu Zvuk tišine pevačice Aleksandre Prijović. On je tu zanosno ljubio manekenku Biljanu Bibi Borić, za koju se šuškalo dugo da mu je devojka.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:57

TOMA PANIĆ VERIO NADEŽDU BILJIĆ! Maneken pao na kolena i zaprosio ju je, odmah pokazali PRSTEN! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track