PARE, PARE, PARE! Evo koji horoskopski znaci će dočekati proleće BOGATIJI i srećniji, a njega čeka PRAVA LJUBAV!
Foto: Profimedia, Shutterstock

astrologija

PARE, PARE, PARE! Evo koji horoskopski znaci će dočekati proleće BOGATIJI i srećniji, a njega čeka PRAVA LJUBAV!

Zanimljivosti -

Završetak zime će pojedincima otvoriti vrata prema ljubavnoj sreći, boljim finansijama ili otvorenim prilikama za napredak koje ne bi trebalo da propuste, bilo na poslovnom ili privatnom planu.

horoskop, Novogodišnji horoskop
foto: Shutterstock

Bik

Pripadnici ovog znaka bi kraj meseca mogli da dočekaju uspehom s finansijama. Bikovi su vrlo marljivi i konačno će njihov trud doći na naplatu nakon što su duže vreme bili angažovani oko projekta koji će im osigurati dodatni izvor zarade.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ipak, morali bi da paze da se previše ne zanesu uspehom i novcem pa zaborave da je važno da se odmore, opuste i tako obnovite energiju potrebnu za nove pobede.

Strelac

I za Strelce je kraj zime povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno će dobiti priliku da maksimalno pokažu i iskoriste svoj potencijal, a to će im pak poboljšati kućni budžet, i biće srećni zbog toga.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Pripadnici ovog znaka bi trebalo da više porade na ličnom razvoju, jer se u njima krije više kreativnosti i talenta za neke stvari, a da toga možda nisu ni svesni.

Jarac

Iako se kod ljudi rođenih u ovom znaku sve, manje više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspešni, sad je vreme da se okrenu ljubavi. Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju srodnu dušu pa je važno da malo više obrate pažnju na ljude koji im ulaze u život.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Što se tiče materijalnih stvari, Jarcima se smeši ostvarenje dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu dugo maštaju ili ulaganja koje će se pokazati jako dobrim.

(Kurir.rs/Atma)

Bonus video:

01:14

GLUMAC I GLUMICA U KVIZU NA KAKAV NISTE NAVIKLI! Pogledajte njihove odgovore, NA PRVOM JE VEĆ KRENULO ZNOJENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track