OVI MUŠKARCI SU PRAVI MAMINI SINOVI! BEZ NJENE DOZVOLE NIŠTA: Ako je vaš partner u OVOM ZNAKU bežite glavom bez obzira!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

PAZITE SE!

OVI MUŠKARCI SU PRAVI MAMINI SINOVI! BEZ NJENE DOZVOLE NIŠTA: Ako je vaš partner u OVOM ZNAKU bežite glavom bez obzira!

Zanimljivosti -

Muškarac za kojeg se kao glavni epitet vezuje "mamin sin" mnogim ženama može da bude prava noćna mora. Mamini sinovi su poznati po tome da ne donose odluke bez njenog mišljenja i uticaja, jer su se kroz čitav život više oslanjali na nju, nego na oca, braću ili sestre.

Iako imaju poštovanja prema ženi sa kojom se zabavljaju ili sa kojom su u braku, činjenica da je da većini nije zabavno da se takmiče sa majkom svog supruga. Horoskop otkriva u kojim znacima se ovakvi muškarci najčešće rađaju:

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Muškarci Bikovi svoje majke posmatraju kao heroje. Najčešće su razmaženi od njihove strane i uživaju u takvom tretiranju. Ne vole da im se suprotstavljaju, a zvezde kažu da se najčešće osećaju beznačajno u njihovoj blizini. Mnogi ne žele to da priznaju, ali Bikovi dopuštaju da uvek bude onako kako majka kaže.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rak obožava da razgovara sa majkom i često se dešava da to radi mnogo više nego sa svojom suprugom. Voli da razmenjuje poruke sa njom, a majka Raka uvek zna sve o svom sinu: kako provodi dane, šta se dešava na poslu i šta mu smeta ili ne smeta u braku. Rak obožava majčine mudre savete i važno mu je da dobro bude upućena u njegov izbor partnerke.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ukoliko biste bili u vezi sa nekim ko je rođen u znaku Device, videli biste da svaka odluka koju donosi vaš suprug, mora da uključuje i njegovu majku. Muškarac u znaku Device voli da njegova majka sve zna, a najvažnija su mu njena odobrenja. On ne vidi u tome ništa sporno, a ukoliko neko smatra da je njegova majka problem, zaradiće Devičin bes.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja