TEST LIČNOSTI OD 3 PITANJA ZALUDEO MREŽE I POSTAO VIRALAN: Kratak je, ali kažu da mnogo otkriva i pogađa u CENTAR!
Ilustracija, Foto: Printscreen

probajte

TEST LIČNOSTI OD 3 PITANJA ZALUDEO MREŽE I POSTAO VIRALAN: Kratak je, ali kažu da mnogo otkriva i pogađa u CENTAR!

Zanimljivosti -

Test ličnosti od samo 3 pitanja - potrebno je da odgovorite bez previše analiziranja i možda ćete otkriti nešto novo o sebi.

Na društvenim mrežama jedan test ličnosti posebno je postao aktuelan, posebno na Tik Toku, a sastoji se od samo 3 pitanja.

devojka, čitanje, papir, kancelarija
foto: Profimedia

Odgovori koje dajete na pitanja su jednostavni, a kako biste lakše osvestili šta vaši odgovori predstavljaju i protumačili ih, potrebno je da ih prvo napišete na papir.

Test ličnosti se sastoji od sledeća 3 pitanja:

  1. Koja je vaša omiljena boja?
  2. Koja je vaša omiljena životinja?
  3. Koji je vaš omiljeni oblik vode - reka, more, kiša, vodopad itd?

Svaki odgovor otkriva jednu važnu stvar o vama i vašem karakteru, ali važno je i da istražite sibomiliku odgovora koji ste dali.

1. Omiljena boja govori o tome kako vidite sebe, odnosno kako posmatrate svoju pravu prirodu. Na primer, ako ste izabrali crvenu, mislite da ste vatrena, ambiciozna i strastvena ličnost; zelena boja ukazuje na osobu koja teži harmoniji, smirena je, povezana sa prirodom...

mačka Kefir, najveća mačka na svetu, mačka
foto: Printskrin/Instagram

2. Izbor omiljene životinje pokazuje kakav je vaš partner iz snova, odnosno šta očekujete od potencijalnog partnera. Na primer, ako ste rekli mačka, nadate se gracioznom, spretnom i umiljatom partneru; ako je izbor pas, onda želite da vam partner bude odan i prvenstveno najbolji prijatelj itd.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

3. Oblik vode ukazuje kako posmatrate ljubavni i erotski život, odnosno čemu težite na romantičnom planu. Na primer, ako ste izabrali vodopad, želite vezu koja je puna avantura, promena, neverovatnih iskustava; sa druge strane, mirno more ukazuje na stabilnu romansu u kojoj vladaju mir i rutina itd.

Kako ste prošli na testu? Jeste li se prepoznali?

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

02:19

DNK TEST OČINSTVA U SRBIJI: Svaka četvrta osoba nije otac pretpostavljenog deteta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track