BOLJE SAMI OBJAVITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NEGO NJIMA DA SE POVERITE: Ovi horoskopski znakovi ne umeju da ČUVAJU TAJNE! Čuvajte se!
Foto: Profimedia

BUDITE OPREZNI

BOLJE SAMI OBJAVITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NEGO NJIMA DA SE POVERITE: Ovi horoskopski znakovi ne umeju da ČUVAJU TAJNE! Čuvajte se!

Zanimljivosti -

Ovi znakovi možda ne vide čuvanje tajni kao važnu etičku odgovornost. Iako postoje mnogi koji su vredni poverenja i pouzdani, važno je prepoznati da se ne može svima verovati

Ovan

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Budući da ne mare za tajne, Ovnovi ne mogu da ih čuvaju. Oni imaju tendenciju da donekle budu spontani u svojim postupcima i teško im je da se ne izlanu ako tema razgovora pobudi njihovo interesovanje. Često im se ideja tajnovitosti i tajanstvenosti čini besmislena.

Blizanci

blizanci
foto: Profimedia

Blizanci su poznati po tome što su brbljivci. Ne čudi što ne znaju da čuvaju tajnu jer uživaju u interakciji s drugima i razgovoru o svemu. Često preterano reaguju. Za njih je održavanje tajnosti izbor između života i smrti.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Devica je vrlo direktan i realističan znak s jasnim namerama i bez mentalnog tereta skrivanja bilo čega od bilo koga. Kao rezultat toga, razumno je pretpostaviti da će na kraju podeliti vašu tajnu s nekim drugim jer se ovi znakovi odupiru mentalnom teretu koji dolazi uz čuvanje podataka u tajnosti. I dok to dele s nekim drugim, nekako će to u svojim mislima racionalizovati i u tome neće videti ništa loše.

Strelac

Strelac
foto: Profimedia

Budući da je Strelac poznat po svojoj jednostavnosti, njihova iskrenost često dovodi do toga da drugima pričaju vaše tajne. Oni govore istinu jer čuvanje tajne često opterećuje njihov mozak jer zahteva skrivanje ili izostavljanje informacija. Međutim, nedvosmisleno će odmah zažaliti što su učinili, piše Pinkvilla.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track