KEJT MIDLTON JOŠ JEDNOM POKAZALA DA JE IKONA STILA! Njen elegantan stajling oduševio svet: Princeza ponela neverovatnu kombinaciju
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

izgleda kao boginja

KEJT MIDLTON JOŠ JEDNOM POKAZALA DA JE IKONA STILA! Njen elegantan stajling oduševio svet: Princeza ponela neverovatnu kombinaciju

Pop kultura -

Princ i princeza od Velsa u petak su posetili gradić Alderšot kako bi prisustvovali paradi Irske garde povodom Dana Svetog Patrika, a stajling popularne princeze privukao je veliku pažnju.

Kejt Midlton tradicionalno za irski nacionalni praznik nosi različite tonove zelene boje, a ovog puta opredelila se za veoma upadljivu, prelepu tirkiznu nijansu.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza je izabrala predivan, elegantan kaput krojen po njenoj meri sa potpisom dizajnerke Ketrin Voker, a ovu kreaciju krasi midi dužina, istaknute, blago pufnaste naramenice, kao i kruta kragna inspirisana vojničkom uniformom.

Kaput je istakao vitku liniju lepe 41-godišnjakinje, a ona ga je upotpunila detaljima u aposlutno istoj boji - izrazito efektni fascinator dizajnerke Džejn Tejlor i klasičnim salonkama od prevrnute kože sa potpisom brenda Gianvito Rossi.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sve je zaokružila omiljenim minđušama od kombinacije smaragda i dijamanta, a svoju dugu, bujnu kosu je pustila i uvila u ležerne lokne.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track