PREVARILA DEČKA, PA SE PONIZILA DO NEVIĐENIH GRANICA: Scena s autobuske stanice obišla svet, nikom nije jasno šta je POZADINA
Foto: Printscreen/TikTok

HIT SNIMAK

PREVARILA DEČKA, PA SE PONIZILA DO NEVIĐENIH GRANICA: Scena s autobuske stanice obišla svet, nikom nije jasno šta je POZADINA

Zanimljivosti -

Alehandra Palasios, atraktivna mlada devojka iz Bolivije, objavila je nedavno na TikToku snimke koje su preneli brojni tamošnji mediji s ciljem da o jedne navodne ljubavne drame naprave priču atraktivnih naslova.

A, ako je uopšte verovati onom što je Palasios zabeležila mobilnim telefonom, jedna devojka je odlučila da se ponižava ispred muškarca kog je prevarila sa - zetom!

"Oprosti mi, Haime, pa to je bila samo greškica", stajalo je na natpisu koji je držala njena prijateljica dok je nesrećnica klečala, zapomagala i jecala.

On je besno odjurio uprkos njenom preklinjanju, a predstavu su, uz Palasios, posmatrali i brojni slučajni svedoci koji su se u tom trenutku zatekli na jednoj od tamošnjih autobuskih stanica.

Budući da se Palasios na Instagramu inače predstavlja kao manekenka, influenserka i kreator digitalnog sadržaja, a pritom je ujedno i vlasnica profila na OnlyFansu, nije isključeno da je ljubavnu dramu osmislila kako bi privukla klikove i nove pratioce.

Iako to niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, ovaj viralni snimak s TikToka ipak treba uzeti s rezervom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track