VLADIMIR IZ NAJSLABIJE KARIKE ODBIJA BESPLATNO PUTOVANJE U EGIPAT: Evo zašto ne želi da prihvati POKLON i šta kaže o NIKOLI KOJU
Foto: Printscreen YouTube

SKROMAN

VLADIMIR IZ NAJSLABIJE KARIKE ODBIJA BESPLATNO PUTOVANJE U EGIPAT: Evo zašto ne želi da prihvati POKLON i šta kaže o NIKOLI KOJU

Zanimljivosti -

Vladimir Krnač, građevinski radnik kog su saigrači izbacili iz igre nakon što je tačno odgovorio na sva postavljena pitanja, kaže da će odbiti putovanje u Egipat koje želi da mu finansira TV Prva.

"Sve je to u redu, ali moraću to sve da odbijem, malo me je blam. Ja sam u prijavi morao da navedem na šta i gde ću potrošiti novac i palo mi je na pamet da bih otputovao u Egipat, što jeste moja želja već dvadesetak godina. I eto, taj Egipat je ispao tema dana", rekao je Vladimir za Telegraf.

Najslabija karika, Vladimir Krnač
foto: Printscreen YouTube

Prokomentarisao je i reakciju voditelja Nikole Koja na odluku njegovih saigrača.

"Te zadnje reči koje je istakao, kada sam ispao, to će mi ostati do kraja života i mogu reći da je moja kviz-karijera obogaćena time što je on... I svaka mu čast, i kao glumcu i kao čoveku", poručio je Vladimir.

"Mene je sramota", rekao je voditelj nakon odluke Vladimirovih saigrača.

Dodao je i da je nakon kviza "Najslabija karika" dobio brojne ponude za posao.

"Ponude pljušte sa svih strana. Da, ja se bavim građevinom, jeste da je teško, ali ja sam u tome tridesetak godina, tako da sa 60 godina mislim da je kasno za neki novi početak", zaključio je.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

29:59

KVIZ-S05-EP23

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track