KAKO DA SLOŽITE ČARŠAV S LASTIKOM BEZ MUKE: Svi su poludeli za ovim GENIJALNIM TRIKOM! Ormar će vam biti uredan KAO APOTEKA
Foto: Printskrin/Instagram

VEOMA KORISNO

KAKO DA SLOŽITE ČARŠAV S LASTIKOM BEZ MUKE: Svi su poludeli za ovim GENIJALNIM TRIKOM! Ormar će vam biti uredan KAO APOTEKA

Žena -

Svi žele da imaju uredan i pregledan ormar. Međutim, mnogi se bore s tim jer mesta nikad dovoljno. Zato je od velike pomoći slaganje odeće na načine koji štede prostor.

Na internetu možete pronaći mnogo trikova koji pokazuju različite tehnike, ali u ovom videu koji je podelila jedna mama imate sve na jednom mestu - od slaganja peškira, košulja, farmerica do donjeg veša.

Međutim, snimak koji je privukao najviše pažnje i oduševljenja je snimak u kome pokazuje kako složiti čaršav sa lastikom, koji mnogima zadaje glavobolje.

Uz trikove koji su prikazani vaš ormar će uvek biti pregledan i izgledaće tip-top.

Njeni trikovi mnoge su oduševili, pa su neki video pogledali više puta. Mnogi su je zamolili i da ponovo snimi isti video samo sporije.

Dobro organizovan ormar pruža pojednostavljeni sastav odeće i dodataka kako biste uvek znali gde vam se šta nalazi, a osim što je takav ormar pregledan, on je i estetski prijatan. Bilo da imate mali ormar ili walk in ormar, ovi zanimljivi načini za odlaganje biće i te kako korisni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

MARKETINŠKI TRIKOVI HRANE I PIĆA KOJI VAS OBMANJUJU! Stručnjak otkrio surovu istinu o gojaznosti i nezadovoljstvu uoči praznika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track