OD ORONULE ŠUPE NAPRAVILI KUĆU IZ SNOVA: Svi su im govorili da su LUDI, a evo šta je ovaj bračni par USPEO da uradi (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OSTVARIO IM SE DUGOOČEKIVANI SAN

OD ORONULE ŠUPE NAPRAVILI KUĆU IZ SNOVA: Svi su im govorili da su LUDI, a evo šta je ovaj bračni par USPEO da uradi (FOTO)

Zanimljivosti -

Bračni par iz Teksasa potrošio je devet meseci rada i 16.000 dolara (oko 14.700 eura) na renoviranje stare šupe koju su dobili od bake i deke. Oni su zapravo od nje odlučili da svojim rukama naprave svoju kuću iz snova i u tome su i uspeli.

Kejti i Majkl Krebs imaju dve ćerke, Karolinu (7) i Harper (4). Kažu da je šupa građena davnih 80-tih i služila je za odlaganje svega i svačega.

Uprkos tome što su im ljudi govorili da su "ludi" zato što su se odlučili na taj korak, ovaj par danas ima simpatičan dom pun retro nameštaja na kojem im mnogi sada zavide.

Šupa od samo 26 kvadrata nije imala odvod i dovod vode kao ni električnu energiju, pa su sve to Kejti i Mišel morali sami da uvedu. Boja sa nje se takođe sva ogulila pa su i to morali da sređuju.

Kada su osnovni radovi bili završeni, bacili su se na uređenje enterijera.

Postavili su pregradne zidove, dodali prozore i obnovili krov. Uspeli su da zadrže izolaciju i originalne podove koji su bili u odličnom stanju. Gledali su iskoristiti sve i baciti što manje toga zbog ograničenog budžeta.

Dve prostorije su napravili za spavaću sobu i kupatilo, a dnevna soba i kuhinja su otvorenog enterijera.

"Puno smo gledali Jutjub kako bismo shvatili kako napraviti neke stvari. Sami smo napravili sve okvire, samo mi, ja i Majkl, s naše dve devojčice uz nas, dobro je da je moj suprug znao šta radi" , ispričala je Kejti.

Spomenula je i to kako su dodali i trem ispred šupe o kojem je oduvek maštala da ima.

Priznaje da su za uvođenje struje, ipak morali da pozovu električara, ali da su ona i suprug sami razvukli kablove po kući i smestili ih gde treba.

Porodica planira da živi u svojoj maloj kućici sve dok ne budu spremni da se presele u jednu susednu veliku kuću koja je sada u vlasništvu Majklove bake i deke.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:45

KUĆA MI JE SPALJENA DO TEMELJA, A ZAPALILI SU JE ROĐACI!? Bolna ispovest voditelja Kurir TV: Drugu kuću nismo imali (video)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track