VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023! Pogledajte šta su vam zvezde spremile: Biku stižu važne vesti, Ribama vreme za promenu posla!
Foto: Profimedia

šta vas čeka?

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023! Pogledajte šta su vam zvezde spremile: Biku stižu važne vesti, Ribama vreme za promenu posla!

Zanimljivosti -

Novi mesec samo što nije počeo, a sa majem stižu i novi izazovi za sve pripadnike zodijaka. Pogledajte šta su zvezde spremile za vaš horoskopski znak u maju.

OVAN

Posao: Dolazi vam stabilan period kad je reč o poslu, posebno u drugoj polovini maja, kad će Jupiter ući u vaše drugo polje. Celo proleće vam je naklonjeno na ovom polju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav: Kad je ljubav u pitanju, čeka vas dosta druženja, komunikacije i izlazaka. Postoji mogućnost avanture, ali bi za ulazak u vezu trebalo sačekati kraj meseca. Zauzete čekaju lepi trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje: Zdravstveno, može doći do pada energije i nervoze.

BIK

Posao: Početak meseca je turbulentan, ali ćete u drugoj polovini maja moći da odahnete. Stići će povoljan glas koji ste duže vremena očekivali. Planeta sreće i blagostanja ulazi u vaš znak.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav: Oni koji su u braku ili i vezi trebalo bi da budu tolerantniji i strpljiviji u komunikaciji. Slobodne čeka lepo poznanstvo, pa se prepustite ljubavi.

Zdravlje: Problemi sa koštanim sistemom, disajnim organima i glavoboljama.

BLIZANCI

Posao: Čeka vas izvanredan mesec, jer ćete najmanje osetiti loše aspekte koji nas čekaju u prvoj polovini maja. Od 21. do kraja meseca imaćete Sunce u trigonu sa Plutonom, bićete puni pozitivne energije. Poboljšava se situacija na poslu, pa ćete biti zadovoljni i finansijskim segmentom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav: U drugoj polovini maja lep period na emotivnom polju.

Zdravlje: Zdravlje je dobro.

RAK

Posao: Pomračenje meseca može malo lošije da utiče na vas, pa ćete biti nervozniji nego inače. Izbegavajte nesuglasice i ostanite strpljivi u poslovnom okruženju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav: Venera ulazi u vaš znak, pa ćete biti šarmantni i osvajati. Čekaju vas lepa emotivna iznenađenja.

Zdravlje: Čuvajte se virusa i pada energije.

LAV

Posao: Izborite se sa teškim aspektima u prvoj polovini meseca. Kad je posao u pitanju, morate se izboriti da bi vam se kasnije trud ispaltio. Krajem meseca dolazi do poboljšanja na finansijskom planu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav: Na ljubavnom planu neki Lavovi će se upustiti u avanturu. Pravo vreme za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu je krajem maja, jer će vam tad nebo biti naklonjeno. Zauzeti mogu da osete prolazno nezadovoljstvo.

Zdravlje: Više se odmarajte i spavajte.

DEVICA

Posao: Retrogradni Merkur u Biku će vam do 15. maja donositi nesuglasice sa šefovima, posebno ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Kasnije ćete biti zadovoljni svojim radom i finansijama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav: Izbegavajte ulazak u tajne veze. Moguć je povratak bivših ljubavi, pa ukoliko ste zauzeti povedite računa.

Zdravlje: Obratite pažnju na stomak.

VAGA

Posao: Prva polovina meseca vam nije naklonjena na poslovnom planu, jer može doći do nesuglasica sa saradnicima. U drugoj polovini maja vas čeka prosperitet na poslu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav: Prolazno nezadovoljstvo i na ljubavnom planu. Ne verujte svemu što čujete, oslonite se na svoje srce.

Zdravlje: Mogući su problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Posao: Pomračenje meseca u vašem znaku sugeriše da bi trebalo da više radite na sebi. Možda ćete biti neraspoloženi, netolerantni i nervozni, ali to će biti prolaznog karaktera. Posle 21. maja sve vam kreće na bolje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav: Na ljubavom planu nemojte biti posesivni. Moguće su nesuglasice sa voljenom osobom. Slobodnima je mesec divan za nova poznanstva i ljubavi.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt i alergije.

STRELAC

Posao: Čekaju vas velike promene na polju posla. U drugoj polovini maja stiže vam povoljan glas koji će vas pokrenuti. Nezaposleni imaju veliku šansu da promene taj status.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav: Vaš partner može imati problema na poslu, zbog čega ćete i vi biti napeti i nezadovoljni. Budite pažljivi prema voljenoj osobi. Slobodnima predstoje bitna poznanstva koja mogu biti jako bitna za vas.

Zdravlje: Obratite pažnju na sinuse, glavobolje i grlo.

JARAC

Posao: Vama su planete naklonjene, ali postoji problem koji može da vas koči. Da biste realizovali ono što vam je bitno na poslu, morate da budete strpljivi. Obratite pažnju na okolinu, jer mnogo toga što čujete ili vidite može da vam bude od koristi u poslu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav: Više vremena posvetite voljenoj osobi. Neki mogu pasti u iskušenje da uđu u tajnu vezu.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt.

VODOLIJA

Posao: Prva polovina maja nije vam posebno naklonjena, ali to ne znači da će vam biti loše. U drugoj polovini meseca vraća vam se pozitivna energija i donosi ostvarenje želja i ciljeva. Čeka vas napredak i prosperitet na poslu, a nezaposlene Vodolije će se zaposliti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav: Slobodne Vodolije krajem maja mogu da uđu u lepu emotivnu vezu. Maj donosi lepa iznenađenja i zauzetim Vodolijama.

Zdravlje: Pad energije.

RIBE

Posao: Kod vas posao može da bude vezan za kraća putovanja, posebno ukoliko ste u sektoru komunikacija. Takođe, ovo je idealan mesec za promenu radnog mesta.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav: Period je lep i za ljubav. Možda će vas pozvati osoba koju ste dugo čekali. Kod zauzetih Riba moguća su velika očekivanja ili pogrešno tumačenje postupaka voljene osobe.

Zdravlje: Moguća pojava hroničnih zdravstvenih problema.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track