BUKTI RASPRAVA MEĐU SRBIMA! Teške reči padaju zbog vrelih afera na poslu: Da li ste za ili protiv ljubavnih odnosa u kancelariji?
Foto: Profimedia

ŠTA VI MISLITE?

BUKTI RASPRAVA MEĐU SRBIMA! Teške reči padaju zbog vrelih afera na poslu: Da li ste za ili protiv ljubavnih odnosa u kancelariji?

Žena -

Trećinu dana provedemo na poslu, dok je komunikacija sa kolegama neizbežna stvar.Tu se rađaju nova prijateljstva, poznanstva, ali i ljubavi. Neretko se dešavaju i ljubavne afere. Pored pozitivnih strana rađanja ljubavi na poslu, postoje takođe i negativne. A evo šta misle Srbi o tome.

posao, par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Da li mislite da je ljubav između kolega sa posla dobra stvar. Da li to može da ima svetlu budućnost - zapitao se jedan Srbin na popularnom forumu. Njega je zanimalo zašto "da" i zašto "ne".

Kako je već na samom početku jedan smatrao - "ne se*i tamo gde jedeš", smatrajući da ne bi trebalo na taj način sebe dovoditi u rizik od mogućeg narušavanja odnosa na poslu...

- S druge strane moji roditelji su se upoznali na poslu, tako šta ja znam, valjda može - brzo se nadovezao.

- I ja sam se protivio ljubavi na poslu, sad smo devet meseci zajedno - smatrao je drugi, dok je treći dodao: -Svakako. Treba biti oprezan, a verujem da je sve moguće.

par, prevara, posao, afera
foto: Profimedia

- Ja sam neko ko je uvek pričao da definitivno na poslu ne treba tražiti vezu ni ljubav, pogotovo ako si na višoj poziciji, jer može da ti pomuti rasuđivanje. Dakle stavia sam uvek bio veoma protiv. A sa druge strane, na poslu sam upoznao jednu sjajnu devojku, bilo mi je baš žao što radimo zajedno jer mi se veoma dopadala, pa smo se sprijateljili, postali baš dobri prijatelji u narednih godinu dana, i kad sam shvatio da je to neko ko mi može biti prijateljica za života, tek onda sam počeo da razmatram da li ima veza smisla sa njom - napisao je još jedan Srbin.

Bilo je dosta podeljenih mišljenja, ali su mnogi smatrali da i povrh toga ako se rodi ljubav na radnom mestu, da bi trebalo do kraja da se zadrži profesionalnost kako posao ne bi trpeo.

- Da ako znate da se ponašate, bio par puta u vezi, niko nije ni znao, i kad smo se razišli nastavili kao pre, profesionalnost iznad svega - dodao je jedan za kraj.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

10:24

AFERA NIS: ŠPIJUNAŽA U RUMUNIJI?! Bivši kontraobaveštajac: Evo kako pokušavaju da Srbiju uvuku u hibridni rat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track