ZA 11 MESECI DOBIO JE TRI PUTA NA LUTRIJI: Svaki put kada je zaokružio brojeve na listiću, uradio je jednu stvar, evo i šta!
Foto: Profimedia

imao je sreće

ZA 11 MESECI DOBIO JE TRI PUTA NA LUTRIJI: Svaki put kada je zaokružio brojeve na listiću, uradio je jednu stvar, evo i šta!

Zanimljivosti -

Pedesetdvogodišnji vozač kamiona iz Merilenda, SAD, godinama je ljubitelj lutrije. Nedavno je dospeo na naslovnice američkih medija, jer mu se sudbina osmehnula tri puta za samo 11 meseci.

Ovaj 52-godišnjak je za manje od godinu dana dobio tri puta na lutriji u iznosu od 50.000. dolara. Srećnik je uradio istu stvar svaki put kada je zaokružio brojeve na listiću. Tvrdi da je uvek označavao istu kombinaciju brojeva: 4-8-5-4 -8.

Bingo, Lutrija, Loto
foto: Profimedia

Ovaj 52-godišnjak uverava da svoju trostruku pobedu duguje supruzi, jer ga je ona savetovala o takvoj strategiji igre. Čovek je prvo pobedio dva puta u maju 2022, a zatim ponovo 13. aprila ove godine, prenosi „Pipl”.

Vozač kamiona neće zaustaviti dobar niz. Kaže da će nastaviti da igra lutriju.

- Nikad ne znaš šta bi se moglo dogoditi. Ne možete da pobedite ako ne igrate - rekao je on.

I dok čeka još jedan osmeh sudbine, Amerikanac namerava da iskoristi svojih 150.000. dolara da usreći svoju ženu. On namerava da joj ostvari san, rajski odmor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja