ZAŠTO MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE ŽENAMA SA VELIKIM GRUDIMA? Žene sa oblinama kao sinonim za požudu: Naučnici otkrili TAJNU!
Foto: Paramount Pictures / Mutual Film / AFP / Profimedia

evo odgovora

ZAŠTO MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE ŽENAMA SA VELIKIM GRUDIMA? Žene sa oblinama kao sinonim za požudu: Naučnici otkrili TAJNU!

Žena -

Prema nekim istraživanjima za devojke sa oblinama važi da su žive vatre u krevetu, a muškarci jednostavno ne mogu da odole pogledu na velike grudi i zategnutu pozadinu, a sada se zna i zašto.

Samopouzdanje

Velike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlog zbog kojeg su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja, žene sa oblinama su bolje u krevetu.

Anđelina Džoli
foto: Paramount Pictures / Mutual Film / AFP / Profimedia

Nauka potvrdila

Naučna istraživanja pokazuju da su muškarci “programirani” tako da ih privlače žene sa oblinama. Ko bi mogao da odoli toj figuri peščanog sata?

Zdrava potencija

Ništa nije seksepilnije od žene koja zna da uživa – jede kolač kada joj se jede, popije čašu vina onda kada to želi, a kada poželi orgazam, spremite se.

Život je kratak

Da biste ga proveli sa devojkama koje su opsednute unosom kalorija i koje će vreme posle seksa umesto za maženje iskoristiti za pričanje o novoj dijeti.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

04:53

KAKAV ŠOK! Pevačica važila za smernu, a sad se OBNAŽILA PRED KAMERAMA! Obline kipe na sve strane: OVOLIKO POPRSJE JOŠ NISTE VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track