POSTAO MILIONER I U 22. GODINI RAZMIŠLJA O PENZIJI: Evo kako se obogatio i šta savetuje onima koji planiraju PRIVATNI BIZNIS
Foto: Printskrin/Instagram

SVAKA MU ČAST

POSTAO MILIONER I U 22. GODINI RAZMIŠLJA O PENZIJI: Evo kako se obogatio i šta savetuje onima koji planiraju PRIVATNI BIZNIS

Zanimljivosti -

Amerikanac Hajden Bouls napustio je srednju školu sa sedamnaest godina, a samo pet godina kasnije, u svojoj 22, postao je milioner i penzionisao se.

Na Jutjubu ga prati 300 hiljada ljudi, dok na TikToku ima 100 hiljada pratilaca. Na društvenim mrežama često deli savete o tome kako je izgradio brojne poslove još u tinejdžerskim godinama, prenosi Daily Mail. Bouls je ulaganjima u nekretnine i onlajn kursevima o dropšipingu i TikTok oglasima zaradio milione.

"Počeo sam da zarađujem značajnije prihode od svog poslovanja kad sam imao 17 godina, u industriji elektronske trgovine. Još uvek radim, volim da radim, ali sam tehnički u penziji zbog novca koji sam zaradio od nekretnina", objasnio je.

Dodao je da novac koji dobija od pređašnjih investicija plaća njegov stil života. Hajdenove firme nastavile su da rastu i otvaraju nove, pridružene, a mladi preduzetnik zaključio je da je bogatstvo razlika između prihoda i troškova, te da ne postoji određena cifra koja će odrediti da li je neko bogat.

Ne žali što nije išao na fakultet

Nakon što je napustio školu sa 17 godina, osnovao je platformu Ecom Season, koja nudi niz kurseva koji koštaju do 575 dolara. U jednom od snimaka rekao je da ne žali što nije išao na fakultet jer je iskustvo prilično slično.

"Radite sve gluposti kao i na fakultetu, ali idete 20 nivoa dalje jer svi imaju novac", rekao je.

Tvrdi da je svoje prihode do 20. godine učetverostručio u odnosu na zaradu sa 17 godina, pa je tako već s dvadeset zarađivao milion dolara. Sad kaže da je prikupio više od 20 miliona dolara kroz poslove usmerene na elektronsku trgovinu. Pratiocima je poručio da izbegavaju višestruke poduhvate i da se fokusiraju na jednu stvar koju žele da rade dugoročno.

Influenser redovno deli fotografije sa svojih luksuznih putovanja i odmora širom SAD, kao i fotografije skupih automobila i privatnih aviona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track