4 ASTRO ZNAKA KOJI SE NAJČEŠĆE ZALJUBLJUJU U NAJBOLJEG PRIJATELJA: Provode mnogo vremena sa njima, a onda se rasplamsa VATRA!
Foto: Shutterstock

EVO KO SU ONI

4 ASTRO ZNAKA KOJI SE NAJČEŠĆE ZALJUBLJUJU U NAJBOLJEG PRIJATELJA: Provode mnogo vremena sa njima, a onda se rasplamsa VATRA!

Zanimljivosti -

Kako kažu astrolozi, postoje određeni horoskopski znakovi koji se često zaljubljuju u svoje prijatelje, a njihove romantične veze mogu se razviti upravo iz prijateljstva.

Ovi horoskopski znakovi i su skloni takvim situacijama.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri koji uživaju u razgovoru i interakciji s drugim ljudima. Oni su znatiželjni i radoznali, što ih čini izvrsnim prijateljima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Međutim, njihova sklonost zaljubljivanju u prijatelje može proizaći iz želje da otkriju više o osobi s kojom provode vreme. Blizanci mogu početi da osećaju dublje emocije prema prijatelju s kojim dele mnoge interese i s kojim se dobro slažu.

Rak

Rak je posebno emocionalan i brižan znak. Pripadnici ovog znaka su verni prijatelji koji se brinu o dobrobiti svojih bližnjih. Zbog svoje saosećajne prirode često postaju bliski s prijateljima i mogu razviti dublja osećanja prema njima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Oni su spremni da pruže emocionalnu podršku i uvek su tu za svoje prijatelje, a to ih može dovesti do zaljubljivanja.

Vaga

Vage su poznate po svom osećaju za ravnotežu i harmoniju u odnosima. One teže stvaranju bliskih veza s drugim ljudima i izgrađivanju snažne emocionalne povezanosti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Kada Vaga postane prijatelj s nekim, može početi da ceni i otkriva ​​dublje aspekte tog prijateljstva, što može dovesti do razvoja romantičnih osećanja prema prijatelju.

Ribe

Ribe su izuzetno saosećajne, intuitivne i osetljive duše. One mogu vrlo lako da stvore emotivnu vezu s drugim ljudima, uključujući svoje prijatelje. Ribe su sklone zaljubljivanju u prijatelje zbog otvorenosti i spremnosti da se emocionalno povežu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Kada Riba počne da provodi više vremena s prijateljem i otkriva dublje slojeve njegove ličnosti, mogu se javiti romantični osećaji, prenosi Luftika.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track