OVO SU 4 ASTRO ZNAKA KOJI "OD MUVE PRAVE SLONA": Oni prednjače u ovoj kategoriji
Foto: Profimedia, Shutterstock

za njih je sve bauk

OVO SU 4 ASTRO ZNAKA KOJI "OD MUVE PRAVE SLONA": Oni prednjače u ovoj kategoriji

Zanimljivosti -

Jeste li skloni preterivanju? Ako ste jedna od onih osoba koje događaje, osećanja i situacije predstavljaju puno većima i ozbiljnijima nego što one zapravo jesu – umorniji ste i osetljiviji od većine ljudi, a najviše štete radite upravo sebi.

Od najranijih dana kad ste plakali zbog jedva vidljive posekotine preko školskih dana kad ste stvarali veliku dramu oko loše ocene pa sve do odrasle dobi, kad vam je drama na poslu zadala neprospavane noći, zaslužili ste reputaciju osobe koja od muve pravi slona.

U nastavku možete pročitati koja su to četiri horoskopska znaka veliki pobednici u ovoj kategoriji.

1. Lav

Kraljevi zodijaka imaju ego koji ne poznaje granice. Oni su odani, rođeni vođe, s njima je uvek zabavno, pametni su, praktični i uvek iskreni, bez premca. Međutim, veliki ego tera ih da stvari uvek vide grandioznijima nego što one zapravo jesu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Zato će svoje uspjehe isticati kao najveće na svetu. Iako imaju veliki ego, lavovi nisu egomanijaci. Oni će takođe i trud drugih ljudi isticati većim nego što je on zapravo, a kad vas lav počne hvaliti, osećaćete se baš važnima i velikima. Svima nam treba jedan lav kad potonemo.

2. Rak

Najveći emotivci zodijaka takođe su skloni preterivanju. Ako se pojavi problem u njihovom životu, vikaće, plakati i kukati čak i pre nego što su seli, razmislili i potražili rešenje. U većini situacija rakovi na kraju shvate da su bespotrebno trošili živce.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Morate biti oprezni kako ne biste povredili raka. Njihove emocije su krhke, a po prirodi su i zlopamtila koja neće samo tako zažmuriti na nepravdu koju ste im potencijalno naneli. Osim spomenutog, rakovi vole da preteruju i u hedonizmu, a baš zbog toga nisu najbolji s novcem.

3. Bik

Bikovi imaju blagu narav u kojoj se skriva vatreni temperament. Taj je znak maksimalno posvećen svakom odnosu, ali ako doživi razočaranje – neće čak ni poslušati opravdanje. Bikovi su dosta ishitreni, a njihove reakcije ponekad znaju biti puno burnije nego što bi trebale u određenoj situaciji.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bikovi su i vešti manipulatori koji će svaku situaciju okrenuti u svoju korist. Tvrdoglavost ih često najviše košta u životu, a upravo je to polje temperamenta u kojem najviše preteruju. Bikovi, morate se ponekad opustiti, ali i popustiti.

4. Strelac

Energični i vatreni znak zodijaka osvojiće gotovo svakoga ko ga upozna. Avanturistički duh usmerava ga da otkriva druge kulture, a putovanje je najdraže utrošeno vreme kod većina osoba u ovom znaku.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Osobe u znaku Strelca dosta su hvalisave i avanture koje su doživele često će ih prikazati zanimljivijima nego što onI zapravo jesu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

31:33

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track