4 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U JUNU: Oni će uživati u neverovatnom preiodu koji ih čeka! Ovo će im biti ISKUSTVO ŽIVOTA!
Foto: koi88 / Alamy / Alamy / Profimedia

BLAGO NJIMA

4 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U JUNU: Oni će uživati u neverovatnom preiodu koji ih čeka! Ovo će im biti ISKUSTVO ŽIVOTA!

Zanimljivosti -

Koridor pomračenja se završio 5. maja, 15. se okončao retrogradni Merkur, što znači da konačno možete da se opustite. Astrolozi imaju dobre vesti za sve znakove horoskopa - više ne morate da pazite na svaku izgovorenu reč, a "bumerang sudbine" će prestati da vas "kažnjava" za sve za greške.

Dolazi jun, a po stručnjacima iz astrologije, ova četiri znaka će imati najviše sreće u narednom mesecu...

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovnovi će iskreno biti zapanjeni dešavanjima, neće moći da veruju da imaju toliko sreće. Očekuju ih dobici na lutriji, neočekivani pokloni, nekima će takođe iznenada biti vraćene pozajmice, a oni koji se sude oko imovine - dobiće spor. Astrolozi savetuju Ovnovima da u junu slobodno rizikuju, čega god da se prihvate - uspeh im je zagarantovan. Ko zna kada će sledeći put imati ovakvu naklonost zvezda, ističu.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Lavovi su dostojanstveno prošli koridor pomračenja, vreme je da dobiju zasluženu nagradu. Prvenstveno, zvezde su odlučile da iznenade one koji su već u vezi - mogu slobodno da očekuju ponudu za brak. Što se tiče slobodnih, imaće uspeha na poslu, najpre u vidu unapređenja, kao i neočekivani bonus. Savet astrologa ovom znaku jeste da pametno troše novac i da prestanu da žive od danas do sutra.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarčevi poslednjih meseci nisu baš imali puno sreće, ali nisu gubili nadu, samo su išli napred. Poklon zvezda je partner o kome već dugo sanjaju. Naredna dva meseca biće jedan od najuspešnijih perioda u njihovim životima u poslednje dve godine. Više neće morati da biraju šta više žele – porodicu ili posao iz snova. Sudbina će im dati sve odjednom!

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ovo je znak horoskopa koji je već duže vreme u finansijskim problemima. Zvezde kažu: Škorpije, širom otvorite novčanike, jer stižu ogromne pare! Ali, veoma je važno da razmišljate o budućnosti i ni u kom slučaju ne trošite sve što dobijete odjednom! Razmislite o novom poslu ili investirajte u nekretnine koje ćete izdavati i od kojih ćete uvek imati siguran priliv novca. Uvek imajte rezervni plan, jer je život nepredvidiv.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track