UŠLA JE U NAPUŠTENI HOTEL I ZAPREPASTILA SE! Nekada suvi luksuz, sad ruina: "Od ovog prizora srce mi je lupalo kao bubanj" (VIDEO)
Foto: Printscreen/tikTok

pre i posle

UŠLA JE U NAPUŠTENI HOTEL I ZAPREPASTILA SE! Nekada suvi luksuz, sad ruina: "Od ovog prizora srce mi je lupalo kao bubanj" (VIDEO)

Zanimljivosti -

Tiktokerka Paulina Andriulute, čiji se sadržaj na mreži bazira na turizmu, istraživala je nekada luksuzni, a sada potpuno napušteni hotel na Baliju.

Malo je reći da su zapisi koje je delila postali viralni, jer je gotovo nemoguće poverovati da je onakav hotelski raj sada u oronulom stanju.

Paulina, koja je snimala nekada luksuzno odmaralište na Baliju i promovisala ga svojim pratiocima, kaže da joj je "srce lupalo kao bubanj" pre nego što je otvorila vrata sada napuštenog prostora. Inače, na tom klipu je imala skoro 30 miliona pregleda.

Prikazan je enterijer nekada veoma posećenog hotela "New Kuta".

Napušteni hotel ima 266 soba, a Paulina je pokazal snimke "pre i posle", kako bi pratiocima dočarala predstavu o tome koliko je prostor sada jeziv.

- Izgleda da je postalo još gore od kada sam poslednji put bila ovde - rekla je ona u snimku. Par u videu ide od sobe do sobe – počevši od predsoblja gde nailaze na mali deo kuhinje gde još stoji neka hrana, a tu su i narukvice koje su se prodavale, kao i knjiga za rezervaciju - puna imena gostiju.

- Osećam kao da su svi jednog dana otišli ​​i nikada se nisu vratili. Činilo se da su spavaće sobe u pristojnom stanju, sa krevetima koji su još uvek namešteni, a TV i daljinski upravljači i dalje su na stolovima. Ovde se bukvalno može živeti, bez obzira na stanje - rekla je ona i dodala da to, ipak, nije njena preporuka.

Zavirili su i prostoriju koja deluje kao službena, odnosno soba za osoblje, i zapanjili se kada su videli da na stolu još uvek stoje grickalice.

Inače, što se tiče samog hotela, veruje se da ga je snažno pogodila pandemija kovida-19, odnosno nedostatak gostiju. "New Kuta" je, naime, još uvek dobro radio u 2020. godini.

The Bali Sun je, u međuvremenu, dobio izjavu od Udruženja hotela Bali da je hotel promenio vlasnika i da je u toku renoviranje, za koje se "očekuje da će biti završeno 2021. godine". Međutim, očigledno je da se to nije desilo.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

03:18

STARI HOTEL U NOVOM SADU BROJAO JE POSLEDNJE DANE... Spas je stigao iz IT sektora, a sada na ovoj adresi radi 500 stručnjaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track