NOVINARKA NAHVALILA HARISONA FORDA (80) I REKLA DA JE JOŠ UVEK ZGODAN: Reakcija starog šmekera je veliki HIT! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Variety

faca

NOVINARKA NAHVALILA HARISONA FORDA (80) I REKLA DA JE JOŠ UVEK ZGODAN: Reakcija starog šmekera je veliki HIT! (VIDEO)

Pop kultura -

Legendarni holivudski glumac Harison Ford (80), primio je počasnu Zlatnu palmu uoči projekcije petog i poslednjeg nastavka serijala o Indijani Džonsu u kom igra arheologa.

Inače, Zlatna palma je najveće priznanje ovog festivala, a legendarni Ford je dobio za životno delo u filmskoj industriji.

Nakon premijere je bio na pres konferenciji gde je odgovarao na novinarska pitanja, ali jedno pitanje, odnosno opaska se izdvojila.

Harison Ford
foto: Printscreen/Variety

"Veoma ste zgodni i svi smo bili oduševljeni kada si u jednoj sceni u filmu skinuo majicu. Još imate to u sebi", rekla je novinarka i dodala: "Kako vam to uspeva. Možete li još da jašete konja?!

Harisonovim licem je prošlo poprilično emocija i videlo se da mu je neprijatno pa je prešao rukom po licu i pravio grimase, ali je na kraju ipak odgvorio:

- Da, mogu da jašem konja ako mi dozvole - odgovorio je, pa se našalio kroz šapat:

- Blagoslovljen sam ovim telom. Hvala što ste primetili - a čitava sala s nasmejala ovom odgovoru, kao i njegove kolege za stolom, glumac Mads Mikelsen i režiser Džejms Mengold.

Ford se posle dugo vremena pojavio na crvenom tepihu u društvu supruge Kaliste Flokhart.

Harison Ford
foto: DPG/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Inače, Fordu je ovo poslednji put da igra Indijanu Džonsa, jednog od njegovih najpoznatijih likova. Prvi film o Indijani Džonsu izašao je 1981. godine, a ovo je njegov peti nastavak.

- Veoma sam dirnut ovim. Kažu pred smrt vidiš kako ti život prolazi pred očima, ja sam upravo video moj život pred očima - izjavio je Ford sa suzama u očima, nakon uručenja počasne Zlatne palme i zahvalio se supruzi Kalisti Flokart, sa kojom je došao na premijeru, kao i ekipi filma.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track