MERKUR ULAZI U BLIZANCE! Ovi znakovi treba da se spreme za VAŽNE razgovore, a evo koji datum je KLJUČAN
Foto: Shutterstock

astro prognoza

MERKUR ULAZI U BLIZANCE! Ovi znakovi treba da se spreme za VAŽNE razgovore, a evo koji datum je KLJUČAN

Zanimljivosti -

Merkur, planeta koja je zaslužna za način na koji komuniciramo i rešavamo svakodnevne probleme, ulazi 11. juna u Blizance, gde će se zadržati do 11. jula.

Merkur ulazi u svoj vladajući znak Blizanaca koji vam omogućava da imate izuzetno prilagodljiv, energičan, aktivan, budan, radoznao i svestran um.

Tražite znanje, bilo kroz čitanje ili razgovor, ili kroz putovanja i razgovore sa novim ljudima koje stalno srećete. Imate toliko nervozne energije da to ponekad može izazvati veliki stres koji mora pronaći odgovarajuće oslobađanje.

Vežbanje je dobar način da se oslobodite ove napetosti. Bićete pametniji, duhovitiji i uvek ćete imati spremnu šalu ili povratak za svaku situaciju. Volite da budete uključeni u više stvari odjednom i to može biti problem.

Brzo shvatate nove koncepte i podjednako brzo gubite interesovanje za ideju ili posao kada je vaša radoznalost zadovoljena. Volite da probate od svega po malo - koncentracija i disciplinovano učenje vam neće biti jake strane.

Blizanci su vazdušni znak poznati po svojoj znatiželji, brzom razmišljanju i komunikativnosti.

Kada se Merkur nalazi u Blizancima, to donosi određene karakteristike i uticaje na našu komunikaciju i razmišljanje. Osobe s ovom pozicijom Merkura obično su veoma verbalne, brze i elokventne u izražavanju svojih misli. Imaju živahan um, pa su sposobne brzo apsorbirati informacije i prenositi ih drugima na jasan i razumljiv način.

Merkur u Blizancima će najviše odgovarati Blizancima, Vodolijama i Vagama.

BLIZANCI

Merkur u prvom polju donosi vam važne vesti i razgovore. Očekujte da ćete imati važne pregovore i završiti papirlogiju. Imaćete veliku moć ubeđivanja i to možete da iskoristite na radnom mestu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Merkur u petom polju donosi vam zanimljiv susret sa osobom koja je mladolika i voli da se provodi. Ukoliko ste slobodni, ovo će vam biti šansa da ostvarite novo poznanstvo. Privlačiće vas osobe koje su komunikativne, a izlazićete na mesta javnog tipa.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

VAGA

Merkur u devetom polju donosi vam priliku za putovanja. To je mogućnost da usavršite neko postojeće znanje, a ako ste mladi, da upišete fakultet.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Produktivan period koji će vam doneti priliku za lični razvoj.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 14.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track