MAJKA I ĆERKA ZATRUDNELE U ISTO VREME: Dečaci rođeni u razmaku od SAMO 2 nedelje! Dobiti brata i sina na taj način je NEVEROVATNO
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia, Shutterstock

NEVEROVATAN OSEĆAJ

MAJKA I ĆERKA ZATRUDNELE U ISTO VREME: Dečaci rođeni u razmaku od SAMO 2 nedelje! Dobiti brata i sina na taj način je NEVEROVATNO

Žena -

Mama i ćerka iz Engleske zatrudnele su u isto vreme i rodile dečake u razmaku od samo dve nedelje.

U proleće 2018. godine Melani Vorburton (44) je došla kući da svojoj porodici kaže da je trudna, dok je ćerka Kiša Vorburton (24) takođe imala divnu vest, prenosi "NY post".

- Sišla sam niz stepenice sa testom za trudnoću u ruci, a tamo je bila moja mama sa ultrazvučnim snimkom - rekla je Kiša za "South West News Service".

Bilo je ludo, ali i neverovatno proći kroz trudnoću i porođaj sa majkom.

bebe, blizanci
foto: Profimedia

Melani je 15. januara 2019. rodila sina Grejsona, koji je njeno treće dete. Dve nedelje kasnije, 29. januara, njena ćerka je rodila svoje prvo dete, dečaka po imenu Karter.

- Dobiti malog brata i sina u isto vreme bio je neverovatan osećaj - rekla je Kiša za SWNS.

Dve trudnoće bile su iznenađenje i za majku i za ćerku.

bebe, beba
foto: Shuttrestock

Melani je otišla na intervenciju posle podvezivanja jajovoda da bi mogla ponovo da zatrudni sa svojim mužem Vilijamom Vorburtonom (36). U međuvremenu, ćerka Kiša i njen partner Kalum Pirson (23), sa kojim je bila šest godina, lečili su se posle gubitka bebe.

- Mama me je ubeđivala da će sa novom trudnoćom sve biti u redu i da sam zdrava. Osećala je da se njena beba pomera u stomaku, a dve nedelje kasnije i ja sam osetila isto – priseća se Kiša.

Beba, Bebe
foto: Profimedia

Mama i ćerka podržavale su jedna drugu tokom trudnoće: zajedno su kupovale osnovne potrepštine za bebe i zajedno odlazile kod doktora na preglede. Zajedno su organizovale i bejbi-šauer sa svojim prijateljima i porodicom.

Danas su njihovi sinovi „najbolji prijatelji“ i više su kao braća nego ujak i nećak.

- Dečaci se odlično slažu. Čak su nosili sličnu odeću za Noć veštica i u septembru će zajedno krenuti u školu - kaže Kiša.

Dvojica dečaka u porodici imaju i mlađe članove. Dva meseca pošto je rodila Kartera, Kiša je saznala da je trudna sa blizancima i rodila ih je 2020. godine u istoj bolničkoj sobi u kojoj je i Kartera donela na svet.

(Kurir.rs/Ona.rs)

Bonus video:

00:04

Maja Berović trudnoća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track