MUŠKARCI KOJI SE RAĐAJU U OVOM ZNAKU SE NAJČEŠĆE RAZVODE: Evo zašto ne umeju da opstanu u braku i kako ih ipak zadržati
Foto: Profimedia

ASTRO ANALIZA

MUŠKARCI KOJI SE RAĐAJU U OVOM ZNAKU SE NAJČEŠĆE RAZVODE: Evo zašto ne umeju da opstanu u braku i kako ih ipak zadržati

Zanimljivosti -

Neki znakovi Zodijaka mogu imati osobine koje mogu da dovedu do nestabilnosti u braku i povećaju šanse za razvod. Statistički gledano, najčešće se razvode muškarci rođeni u znaku Blizanaca.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

Blizanci se smatraju promenljivim i dinamičnim znakom. Oni su po prirodi znatiželjni, energični i stalno traže nove informacije i iskustva. Ova stalna potreba za promenom može dovesti do nestabilnosti u braku. Teško se obavezuju, a ta osobina može da stvori probleme u dugoročnim odnosima poput braka. Osim toga, njihova sklonost komunikaciji i izražavanju svojih misli može biti mač sa dve oštrice - iako može da inicira otvorene rasprave, može da dovede i do konflikta.

Blizanci
foto: Shutterstock

S druge strane, važno je napomenuti da ove karakteristike ne znače da svaki muškarac rođen u ovom znaku neće imati uspešan brak. Postoji mnogo drugih faktora, poput emocionalne zrelosti, kompatibilnosti, komunikacijskih veština i volje za radom na odnosima, koji igraju ključnu ulogu u trajanju braka. Uvek je najbolje pristupiti svakom odnosu s otvorenim umom i srcem, bez obzira na horoskopski znak vašeg partnera.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track