OSOBE ROĐENE U OVIM ZNACIMA SKORO UVEK SE ZALJUBE U ZAUZETE: Oni jednostavno ne mogu da odole ZABRANJENOM VOĆU!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OSOBE ROĐENE U OVIM ZNACIMA SKORO UVEK SE ZALJUBE U ZAUZETE: Oni jednostavno ne mogu da odole ZABRANJENOM VOĆU!

Zanimljivosti -

Komplikovanu ljubav uvek iznova moraju da spoznaju tri horoskopska znaka kada traže partnera za život. Naime, često se zaljubljuju u ljude koji su već u vezi, a koji zbog toga ne uspevaju da im uzvrate osećanja. Na poslu, među prijateljima ili čak u izlasku – tri horoskopska znaka neprestano se zaljubljuju u ljude koji su u braku ili vezi.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovnovi su strastveni i vrlo brzo se zaljube. Ovaj vatreni znak doživi tim veće razočaranje kada osećanja njegove simpatije nisu uzvraćena na jednak način. Loše raspoloženje i izlivi besa čine ljubavnu patnju ovog horoskopskog znaka primetnom – ali ista brzo nestaje kada u njegov život uđe novi potencijalni partner.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe se smatraju beznadežnim romantičarima koji vole da se zaljube do ušiju. U svom svetu snova unapred zamišljaju zajedničku budućnost sa svojom simpatijom, iako ne znaju hoće li im osećanja uopšte biti uzvraćena. Ako se tada pokaže da su princ ili princeza iz snova zauzeti, razočaranje je veliko i osetljivi vodeni znak se povlači s duboko povređenim srcem.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik obično može da bude jako tvrdoglav i naviknut je da dobije ono što želi. Ali, ljubav igra po svojim pravilima i tako je slomljeno srce unapred programirano kod ovog zemaljskog znaka kada svoje srce poklanja osobi koja je zauzeta. Sav šarm i umeće zavođenja u većini slučajeva neće biti od koristi Biku ako srce simpatije pripada nekom drugom, piše 24sata.hr.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track