JA SAM SRPKINJA KOJA JEDE SENDVIČE NA PLAŽI I NEK ME ČUJE SAD ELITA S LEŽALJKI: Žena napravila HAOS objavom o paradajz turizmu
Foto: Shutterstock

BILA JE ISKRENA

JA SAM SRPKINJA KOJA JEDE SENDVIČE NA PLAŽI I NEK ME ČUJE SAD ELITA S LEŽALJKI: Žena napravila HAOS objavom o paradajz turizmu

Zanimljivosti -

Internet u Srbiji je mesto neprestane prepirke između paradajz turista i ekipe koja tvrdi da "ako nema para da ide na more ljudski, onda neće ni da ide".

letovanje
foto: Shutterstock

Jedna žena je prošle sezone oštro objasnila šta to znači "ljudski" i verovatno dala najčovečniji odgovor na ovu zahuktalu raspravu. Njen odgovor je uvek aktuelan, te ga prenosimo u celosti:

  • Da sam čekala da imam para da letujem u Ricu nigde ne bih otišla.
  • Da sam čekala da imam dovoljno para da jedem u restoranu tokom celog odmora, nigde nikada ne bih otišla.
  • Da nisam gledala kako da uštedim nigde nikada ne bih otišla.
  • Da ne pravim kompromise i ne odvajam prioritete nigde nikada ne bih otišla.
Grčka, letovanje, odmor, letovanje u Grčkoj, grčke plaže, plaža
foto: Shutterstock

I sada kada ne moramo - mi spremamo jednostavne obroke na putovanjima. Nosimo sendviče u obilaske. Nosimo hranu na letove. Mesecima pratimo cene karata kako bismo prošli što jeftinije. Uključimo mašinu za veš ako je imamo u smeštaju. Idemo u supermarket. Idemo na pijacu. Vozimo se gradskim prevozom. Jedemo na ulici. Jedemo na klupi ispred prodavnice. Ne plaćamo ležaljke i suncobrane ako imamo peškir i palmu. I to nas ne čini nesrećnima - naprotiv, uživamo u svakom trenutku jer nas baš briga kako nas gleda neki Pera sa Instaća koji nikada neće nigde otići jer mu trebaju specijalni uslovi koje relano ne može da priušti - poručila je žena u postu na grupi "Live from Greece".

(Kurir.rs/Blic.rs)

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja