POČELA JE VLADAVINA RAKA: Za ovaj znak svi smatraju da je najbolji prijatelj na SVETU, a evo kakvi su u LJUBAVI
Foto: Shutterstock

veliki emotivci

POČELA JE VLADAVINA RAKA: Za ovaj znak svi smatraju da je najbolji prijatelj na SVETU, a evo kakvi su u LJUBAVI

Zanimljivosti -

Rak je pravo letnje dete i vrlo je emotivan, njegova planeta je Mesec, a u svom elementu, vodi, oseća se najprijatnije. Njegov moto je 'Osećam!' i stoga ovaj horoskopski znak ima izuzetno saosećajan, brižan i duševan karakter. Uvek je uslužan i dobre volje, međutim, te ga osobine čine vrlo osetljivim i mogu mu uzrokovati veliku tugu.

Snage horoskopskog znaka Raka

Smatra se da je Rak vrlo prijateljske i vesele naravi. Jako su mu važni međuljudski odnosi, poštovanje, a pre svega korektnost. Stoga se takođe rado zalaže za svoje vrednosti i ne prihvata netoleranciju. Pomalo sanjiv, a opet pun ambicija, Rak se polako, ali sigurno probija kroz život. Pomaganje drugima i dobrodušnost čine ga vrlo šarmantnim društvom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rak je štedljiv jer voli sigurnost i planira unapred. Ipak, ovaj znak zodijaka voli ponekad delovati intuitivno, ali uvek je skroman i dosledan. Ima snažan majčinski instinkt, zbog čega jako dobro zna drugima dati savet ili pak ima spremno saosećakno uho. Njegovi prijatelji i porodica cene njegovo čisto srce.

Koliko god voli da bude stena za svoju okolinu i uvek pomoći savetom i delovanjem, njegova uloga brižnog slušaoca čini ga osetljivim bićem. Često je preterano osetljiv i nestabilan te ne zna šta drugo napraviti osim da reaguje sentimentalno i neraspoloženo kada se oseća povređeno.

Uopšteno, njegovo ponašanje ponekad zavisi od raspoloženja, pa je ovaj horoskopski znak često pesimista.

Zaljubljeni Rak - avantura ili romansa?

Iako Rak ima veliko srce i u njemu nađe mesta za svakoga, nije mu lako otvoriti se drugima. Uostalom, zna šta znači biti povređen i poznaje svoju osetljivu stranu. Tvrda ljuštura bi ga ipak trebala zaštititi. Rak voli biti kod kuće i ne treba mu luda zabava ili uzbuđenje svake večeri. Ugodno veče kod kuće uz sveže skuvanu večeru, čašu vina i ugodan razgovor idealni su za njega.

Sreća, Porodica
foto: Shutterstock

Uopšteno rak je romantičar i sanja o velikoj ljubavi. Nije pristalica afere za jednu noć. Dobro zaštićen dom, rame koje pruža oslonac i nežan ton stvari su za kojima žudi. On sam je vrlo pun ljubavi i brine o svojoj partnerki/partneru. Rakovi obožavaju maženje!

1. Rakovi su vrlo brižni

Teško da je bilo koji horoskopski znak tako porodično nastrojena osoba kao što je rak. Uvek se brine za ljude oko sebe, a ogromna empatija prava je snaga Rakova. Ako mogu pomoći, onda su sretni i zadovoljni. Nije ni čudo što se svi brzo zagreju za njih i privuku ih k srcu.

Strah, Depresija, Briga

2. Rakovi su posebno dragi

Raj na zemlji? Veza s Rakom! Ovaj horoskopski znak voli vrlo intenzivno i strastveno. Čovek jednostavno ne može ne voleti ga. Jedna od stvari u koju se muškarci zaljubljuju u žene Rakove je to što ih ovi najbolje slušaju. Pravi su profesionalci u pružanju pune pažnje svojim najmilijima i oduševljavaju svojom toplom aurom.

muškarac i žena u krevetu, par, krevet
foto: Shutterstock

A muškarci rakovi? Retko koji je mačo, odnosno, većina su vrlo brižni, emotivni, nežni i san svake žene. Naime, Rakovima vlada Mesec, koji naglašava žensku stranu, pa ne čudi da muškarci Rakovi imaju takođe jako dobar odnos sa svojom majkom. Ako želiš muškarca s tvrdim spoljašnjim izgledom, a meke duše, bićeš sretna u vezi s Rakom.

3. Rakovi ostaju prijatelji zauvek

Prijateljstvo s Rakom obično traje ceo život! Ovaj horoskopski znak je vrlo pouzdan, stabilan i prava je stena za svoje prijatelje, posebno u teškim trenucima. Čak i ako svog prijatelja ili prijateljicu Raka ne vidiš nekoliko meseci, budi sigurna da je uvek tu za tebe.

Prijateljstvo
foto: Profimedia

4. Rakovi uvek imaju pravi plan

Uvek s jasnim ciljem u glavi, a istovremeno jako osetljivi – to je Rak! Voli svoj posao i svaki zadatak ispunjava s puno euforije i motiva. Sretnici cene ohrabrujuće reči svog prijatelja Raka. Uz pomoć prijatelja Raka uvek ćeš pronaći neku novu, bolju perspektivu.

5. Rakovi su vrlo maštoviti

Satima pričate o savršenom venčanju, muškarcu iz snova ili egzotičnom odmoru na Maldivima? Rakovi su tu velemajstori! Stručnjaci su za sanjarenje i s njima ti nikada neće biti dosadno.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:13

SELO JE RAK RANA NAŠEG DRUŠTVA! Stručnjaci za Kurir TV progovorili o budućem popisu: Najbitnije je pitanje ODLIVA MOZGOVA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track