OVO OSTRVO JE JEFTINIJE OD LUKSUZNOG STANA U BEOGRADU: Plaže su ostvarenje svih snova, a ima i kućicu sa tri spavaće sobe!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

FOTO

OVO OSTRVO JE JEFTINIJE OD LUKSUZNOG STANA U BEOGRADU: Plaže su ostvarenje svih snova, a ima i kućicu sa tri spavaće sobe!

Zanimljivosti -

Cene stanova u Beogradu su vratolomno visoke, a tek kada biste gledali koliko košta penthaus... Sudeći po oglasima, milion evra za penthaus u prestonici Srbije je neki prosek, a nije čudno da višesoban stan na luksuznoj lokaciji košta pola miliona. A evo kakvo ostrvo bi moglo da se kupi za taj novac - i manje. Pravi mali raj...

Ako želite da napravite veliku životnu promenu, ili pak, samo gledate, postoji privatno ostrvo na obali Nikaragve na prodaju. Za 475.000 dolara (433.000 evra) možete biti vlasnik ostrva Iguana.

Na ostrvu se nalazi kuća koja se sastoji od tri spavaće sobe i dva kupatila. Ima kuhinju, dnevni boravak, trpezariju i bar. ⁠ ⁠ Na ostrvu se takođe može naći osam metara visoka karaula sa sopstvenim pristaništem i šetališta. Ostrvo je na listi Private Islands Inc i nalazi se 30 kilometara od obale Blufildsa, Nikaragva.⁠

Listing agencija na svom sajtu navodi da budući kupac ekstravagantne nekretnine ima dovoljno prostora da doda heliodrom i bazen.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:56

MARKO JE PREPISAO STAN NA BABA JELISAVETU, ODAKLE NJOJ PARE? Advokat Perović otkriva kako se proverava poreklo imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track