STIŽE NAM SUPERMESEC, A 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI VELIKU SREĆU: U ponedeljak dolazi promena i sve će PUCATI od blagostanja
Foto: Shutterstock, Profimedia

ASTRO PROGNOZA

STIŽE NAM SUPERMESEC, A 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI VELIKU SREĆU: U ponedeljak dolazi promena i sve će PUCATI od blagostanja

Zanimljivosti -

U ponedeljak, 3. jula, na nebu će zasijati pun Mesec u znaku Jarca. Ovaj pun mesec naziva se i Supermesec, jer zbog blizine Meseca Zemlji izgleda mnogo veće nego što je to uglavnom slučaj.

Iako se ovaj fenomen dešava oko tri do pet puta godišnji, ovaj će biti najveći ove godine - oko 7 odsto veći nego obično! Astrolozi kažu da će najviše uticati na sledeća četiri znaka, donoseći im energiju prosperiteta i napretka.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

OVAN

Ovo je period kada će zvezde od vas tražiti da se fokusirate na svoju karijeru i profesionalne napore. Vi ste i generalno čovek od akcije, ali sada ćete imati ekrsta motivaciju i bićete puni produktivne energije.

Ova mena može da označi konačan kraj dugotrjanog projekta na kome ste radili ili da posluži kao inspiracija i pokretač za novih poduhvat. U svakom slučaju, vaš glavni fokus biće na budućnosti u vašem poslovanju.

rak
foto: Profimedia

RAK

Ovaj Supermese osvetljava vašu sedmu kuću romantičnih veza, stavljajući u fokus želju za čvrstim, stabilnim vezama. Iako umete da razumete padove i preokrete u životu, težite ka vezama koje imaju svrhu i koje su sigurne. Shvatate važnost pouzdanih veza, i ako niste u takvoj, moguće je da ćete patiti ili se boriti sa teskobom.

U budućnosti nemojte zaboraviti ovu svoju želju niti odstupati od nje - ulazite u odnose samo sa onima koji mogu da vam ponude konstantu.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

Pun Mesec u Jarcu donosi vam želju za pouzdanošću i stabilnošću u vašem domu i privatnom životu. Ovo bi mogao da bude ključan trenutak za vašu životnu situaciju, potencijalno donoseći mogućnost promene prebivališta ili veliku promenu u vašoj porodičnoj dinamici.

Ovo je vreme da ozbiljno razmislite o tome šta su vaši planovi za vaš porodični život; ako ste ikada bili neodlučni, sada očekujte jasnu viziju i ciljeve. Planovi koje imate za mesto na kom želite da živite mogu da budu pokrenuti sada, ali im treba vremena da se realizuju, zato budite strpljivi i verujte procesu.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

JARAC

Vi ste glavni lik ovog perioda! Ako ste u poslednje vreme bili prepušteni na milost i nemilost svojim emocijama, konačno je došao trenutak kada ćete osetiti stabilnost i bićete prilično objektivni. Sami sebi ćete biti na prvom mestu, bez obzira na vaša osećanja prema drugima.

Ovaj pun mesec je idealan trenutak da razmislite o ličnim dostignućima na kojima radite i o o tome šta vam je u životu zaista važno i za koje to ljude u svom životu uvek imate mesta.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track