URAN U BIKU DONOSI REVOLUCIONARNE PROMENE: Jedan znak čeka LJUBAVNI BRODOLOM, a evo ko će morati da se seli
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

URAN U BIKU DONOSI REVOLUCIONARNE PROMENE: Jedan znak čeka LJUBAVNI BRODOLOM, a evo ko će morati da se seli

Zanimljivosti -

Uran, planeta koja simbolizuje nagle promene, boravi u Biku, gde snažno utiče na sve horoskopske znakove, a naročito na Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

Uran je sedma po redu planeta od Sunca i poznat je po svojoj ekscentričnosti, nekonvencionalnosti i naglm promene.

Neočekivane promene i potreba za slobodom

Kada se Uran nalazi u znaku Bika, to može imati značajan uticaj na društvene, ekonomske i individualne sfere života. Biku se obično pripisuje energija stabilnosti, praktičnosti, materijalnih vrednosti i senzualnosti. S druge strane, Uran donosi impulsivnost, neočekivane promene i slobodu.

sunce, planete, 0003148975
foto: Profimedia

Kombinacija Urana i Bika može stvoriti interesantnu dinamiku. Ovo može ukazivati na period kada su tradicionalne vrednosti i stabilnost izazvane neočekivanim promenama i inovacijama. Može se javiti potreba za revolucijom ili promenom u ekonomskim sistemima, finansijskim tržištima i načinu na koji vrednujemo materijalne resurse.

Digitalne valute

Takođe, Uran u Biku može imati uticaj na naš odnos prema materijalnim dobrima i finansijama. Može doneti promene u načinu na koji shvatamo vrednost novca i kako koristimo svoje resurse. Ovo može podstaći potrebu za novim pristupima finansijama, kao što su digitalne valute ili alternativni načini investiranja.

Horoskop, Pare
foto: Profimedia, Shutterstock

Takođe, Uran u Biku može uticati na našu svest o prirodi i okolišu. Ovo može doneti naglašenu svest o zaštiti prirodnih resursa, održivosti i ekoloških pitanja. Može se javiti porast interesa za organsku hranu, alternativne izvore energije i održive načine života.

Važno je napomenuti da su ovi astrološki uticaji opšti i da se mogu razlikovati od osobe do osobe, u zavisnosti od ostalih faktora u natalnom horoskopu.

Uran u Biku imaće najveći uticaj na Bikove, Lavove, Škorpije i Vodolije.

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Vaša potreba da "igrate na sigurno" u životu više ne vredi, tako da ćete uvideti da su promene jedino izvesne. Ovo je kompletna lična transformacija, koja donosi velike promene u poslovnoj i ljubavnoj sferi.

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Uran u Biku menja vašu profesiju, ali vas i približava novim tehnologijama. Na poslu ćete morati da menjate sistem rada, ali i da se prilagodite novonastalim okolnostima.

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Uran u Biku donosi vam velike emotivne promene. Instituacija braka se menja, tako da možete lako da odlučite na razvod ili raskid. Jednostavno, morate da menjate sistem vrednosti.

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Uran je zalužan za selidbe ili promene mesta boravka. To znači da je moguće da promenite mesto življenja zbog iznenadih okolnosti kojima se niste nadali.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track