MOMCI ROĐENI U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA OTKIDAJU NA STARIJE ŽENE: Kažu da su neodoljive i prefinjene, a ovo im posebno godi
Foto: Shutterstock, Ilustracija

astro

MOMCI ROĐENI U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA OTKIDAJU NA STARIJE ŽENE: Kažu da su neodoljive i prefinjene, a ovo im posebno godi

Zanimljivosti -

Privlačnost i sklonosti u vezama mogu se uveliko razlikovati među pojedincima, a važno je upamtiti da neće svi ljudi određenog horoskopskog znaka imati iste sklonosti

Neki znakovi obično imaju veliko poštovanje prema starijim ženama, kad je reč o vezama i muškarcima. Pritom treba imati na umu da se ova lista temelji na opštim astrološkim karakteristikama i ne treba je smatrati apsolutnim pravilom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik

Muškarci Bikovi poznati su po tome što cene lepotu, senzualnost i stabilnost. Često ih privlače starije žene koje odišu samopouzdanjem, mudrošću i elegancijom.

Osobe u znaku Bika cene emocionalnu i fizičku udobnost i privlačnima smatraju starije žene koje mogu pružiti prijatno i stabilno okruženje. Zrelost i životno iskustvo starije žene mogu očarati muškarca Bika.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rak

Muškarci Rakovi neguju i cene veze koje se temelje na dubljim emocijama. Često ih privlače starije žene koje mogu pružiti osećaj emocionalne stabilnosti i razumevanja.

Osobe s Rakom traže sigurnost i osećaj pripadnosti u svojim vezama, a starije žene imaju upravo to - dubinu razumevanja i mudrosti koja im odgovara. Takav karakter za muškarca Raka može stvoriti osećaj sigurnosti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Devica

Muškarce Device često privlače starije žene koje poseduju inteligenciju, iskustvo i zrelost. Cene partnerke koje mogu podstaknuti na razmišljanje i uključiti se u intelektualne razgovore.

Osobe Device su analitične i orijentisane na detalje, a starije žene često imaju bogato znanje i životno iskustvo koje im odgovara. Intelektualna povezanost i emocionalna stabilnost koju starije žene pružaju može muškarcu Devici biti jako privlačna, prenosi 24sata.hr.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vaga

Muškarce Vage privlače lepota, šarm i sklad u odnosima. Često smatraju da su starije žene zadivljujuće zbog svoje gracioznosti, sofisticiranosti i prefinjenih kvaliteta.

Osobe u znaku Vage cene ravnotežu i sklad u svojim partnerstvima, a starije žene obično imaju dobro razvijen osećaj za sopstvenu ličnost i emocionalnu zrelost. Privlačnost elegancije i staloženosti starije žene može biti primamljiva za muškarca Vagu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarac

Muškarci Jarci kod svojih partnerki cene ambiciju, stabilnost i zrelost. Često ih privlače starije žene koje su se profesionalno etablirale i imaju snažan osećaj sopstvene ličnosti.

Osobe u znaku Jarca cene partnerke koje im mogu pružiti smernice i podršku u ličnom i profesionalnom životu, a starije žene imaju godine iskustva. Stabilnost i zrelost starije žene može biti vrlo privlačna muškarcu Jarcu.

horoskop, astrologija
foto: Shutterstock

Važno je upamtiti da se ove preferencije mogu jako razlikovati među pojedincima, a lične veze i kompatibilnost protežu se izvan horoskopskih znakova. Uvek je ključno povezati se s nekim na dubljem nivou i ceniti njegove jedinstvene kvalitete i kompatibilnost izvan starosnih razlika, piše Astrotalk.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track