DOSTAVLJAČ HRANE SNIMLJEN KAKO POTKRADA MUŠTERIJE: Uhvatili ga na delu s balkona! Ovakvu tehniku još niste videli (VIDEO)
Foto: Instagram/foodporn

MIŠLJENJA SU PODELJENA

DOSTAVLJAČ HRANE SNIMLJEN KAKO POTKRADA MUŠTERIJE: Uhvatili ga na delu s balkona! Ovakvu tehniku još niste videli (VIDEO)

Zanimljivosti -

Snimak dostavljača hrane koji danima kruži društvenim mrežama svedoči tome da i među njima ima pojedinaca koji zakidaju potrošače.

Više je informacija gde je snimak nastao, neki spominju Madrid, neki Meksiko, ali možda to i nije toliko važno koliko je zanimljivo uveriti se da ima slučajeva kada pice izašle iz peći nisu identične onima koje vam dođu do kućnih vrata.

Naime, ovaj gospodin se poslužio trouglom i s par vrhova tog mnogima omiljenog jela, pa narudžbinu ponovo spojio tako da izgleda netaknuto ispred kupca.

Na čin dostavljača hrane korisnici društvenih mreža su različito reagovali, ali većina se uglavnom sažalila jer je pretpostavila da je dostavljač ukrao parčence zato što je bio gladan.

Naravno, neki su mu zamerili što je prljavim rukama dirao ono što će uskoro onaj koji je naručio jesti, ali gotovo svi su se složili pri konstataciji da je na vrlo vešt način svoju dostavu učinio naizgled netaknutom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

MARKETINŠKI TRIKOVI HRANE I PIĆA KOJI VAS OBMANJUJU! Stručnjak otkrio surovu istinu o gojaznosti i nezadovoljstvu uoči praznika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track