ODMORIĆETE SE I ISTINSKI UŽIVATI U OVOM PRELEPOM HOTELU: Dodajte tome obilaske atrakcija koje Tunis nudi i eto idealnog letovanja
Foto: Promo

ODMORIĆETE SE I ISTINSKI UŽIVATI U OVOM PRELEPOM HOTELU: Dodajte tome obilaske atrakcija koje Tunis nudi i eto idealnog letovanja

Žena -

Razvoj turizma u Tunisu započeo je baš u Hamametu šezdesetih godina XX veka. Kao najstarija turistička destinacija u Tunisu, Hamamet je zadržao svoju tradiciju, stare zidine i objekte, pa i danas predstavlja spoj tradicionalnog i modernog. Nаlаzi se u zalivu Hamamet, na jugu poluostrvа Kаp Bon, najplodnijeg i najzelenijeg dela Tunisa. U gradu živi oko 50.000 stanovnika a svake godine ga poseti veliki broj turista.

1A Travel
foto: Promo

Reč hamamet znači kupatilo, a ovaj naziv potiče i od činjenice da se u gradu nalazi veliki broj antičkih kupatila iz II veka p.n.e. Vrlo je popularan među turistima zbog lepih plaža, atrakcija, živopisnih predela, pijaca kao i velikog broja luksuznih hotela.

Hotel Royal Azur Thalassa 5* udaljen je 1km od Medine Hammamet, 2km od centra Hammameta i 115km od aerodroma u Monastiru.

1A Travel
foto: Promo

Ovaj predivni hotel se nalazi 1km od medine Hammamet i ima 207 smeštajnih jedinica i 5 bazena. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 4 a la carte restorana i 5 barova.

1A Travel
foto: Promo

Hotel ima 207 smeštajnih jedinica, od kojih su 116 premium sobe, 79 apartmani i 12 bugalowi. Sve sobe imaju SAT TV, telefon, sef, mini bar, fen, balkon.

1A Travel
foto: Promo

Hotel Royal Azur Thalassa 5* ima uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 4 a la carte restorana (Le kasbah, Azzuro,Royal Beach Grill i Snack Corner) i 5 barova (Sky Bar, Cosmopolitan, Le Cellar, Pool Bar, Beach Bar). Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

1A Travel
foto: Promo

Hotel ima 5 bazena (Heated Lagoon Pool, Bali Pool, Infinity Pool, Winter Heated Indoor Pool, Bio Azur Pool Sea Water i Bio Azur Thalasso & Spa), od kojih je jedan unutrašnji. Njihovo korišćenje je deo All Inclusive koncepta, dok se korišćenje posebnih bazena, Bio Azur Pool Sea Water i usluga Bio Azur Thalasso & Spa centra, doplaćuju dodatno. Plaćaju se i dodatne usluge po izboru u salonu lepote.

1A Travel
foto: Promo

Iskoristite pogodnosti online rezervacije da na najjednostavniji i najbrži način obezbedite svoje mesto za letovanje u prelepom Tunisu. Osim ove destinacije, u ponudi su još i Antalijska regija i Bodrum u Turskoj , kao i Egipat , a od ove godine, ponovo i Malta . Za sve dodatne informacije, kontaktirajte call centar na broj telefona 011 655 78 00.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track