NEDELJNI HOROSKOP OD 16 DO 22. JULA: Vage očekuje FATALAN SUSRET, Bik će se svađati s kolegama, a OVOM ZNAKU stiže NOVČANI DOBITAK
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 16 DO 22. JULA: Vage očekuje FATALAN SUSRET, Bik će se svađati s kolegama, a OVOM ZNAKU stiže NOVČANI DOBITAK

Zanimljivosti -

Slobodne Bikove očekuje vrlo strastvena i žarka ljubav, Vodolije će biti kreativne i nadahnute, a nekima će se otvoriti prilika da napreduju na poslu. Rakovima će pak prijati šetnje plažom i kupanje u moru

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Sreda će doneti povoljne prilike. Međutim, izbegavajte ishitrene odluke, koncentracija će vam u petak biti lošija. Bolji prihodi obradovaće mnoge Ovnove, a na poslu ćete se isticati sjajnim idejama.

Ljubav: Slobodni će iskusiti čari zaljubljivanja, pa će biti mnogo prijatnih iznenađenja. Vezani će se naći u iskućenju i posegnuće za zabranjenim voćem, ali postavite granice. Zajedničko letovanje bi moglo dodatno da vas zbliži s voljenom osobom.

Zdravlje: Uprkos promenama raspoloženja, zračićete pozitivnom energijom. Plivanje i ostale aktivnosti vezane za vodu posebno dobro će vam odgovarati.

Najbolji dan: 19. jul

Najlošiji dan: 16. jul

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Očekujte rizične situacije, pa budite spremni da prihvatite i povećanu odgovornost. Moguća su neplanirana ulaganja, a svađe sa saradnicima vrlo su izgledne. No sve će brzo proći, pa su pomirenja izgledna.

Ljubav: Osim manjih nesuglasica, bračni odnosi biće dobri i s vremenom postajati sve bolji. Slobodne Bikove očekuje veza s osobom koja nije njihov tip, ali druga će strana imati “ono nešto“ i to će vas osvojiti. Moguća je vrlo strastvena i žarka ljubav.

Zdravlje: Masnu hranu izbegavajte, tako ćete umanjiti probavne tegobe, ali i potencijalno gojenje. Žene bi mogle da imaju problema s otečenim nogama, pa će vam prijati toplo-hladne kupke, ali i plivanje u moru.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 18. jul

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Ako želite poslovno da napredujete, iskoristite šanse kojih će biti. Ideja vam neće nedostajati, a okolnosti će vam ići naruku. Naročito povoljno su aspektovane finansije - očekujte dobitak!

Ljubav: Ako ste duže vreme usamljeni, nedelja će doneti zanimljiva ljubavna događanja. Vezani Blizanci će planirati ulazak u brak, ali manja neslaganja nisu isključena zbog Marsa u Devici koji će vas činiti nestrpljivim i brzopletim.

Zdravlje: Napetosti kojih neće nedostajati rezultiraće probavnim smetnjama. Pozabavite se hobijem, to će vas opustiti. Izbegavajte dugo sunčanje jer vam je koža preosetljiva, pa lako možete zadobiti opekotine.

Najbolji dan: 20. jul

Najlošiji dan: 22. jul

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Vašu snalažljivost potencira naklonjeni i borbeni Mars, što će odigrati ključnu ulogu u poslovima. Koncentracija će vam biti izvrsna, a u nadmetanjima i raspravama ćete lako pobeđivati.

Ljubav: Rakovima koji su raskinuli vezu ovo su dani pomirenja i kovanja novih ljubavnih planova. Usamljene duše to prestaju da budu, pa se spremite za početak lepe veze. Ako ste u braku, zajedničko letovanje probudiće vaša osećajna čula i romantiku.

Zdravlje: U dobroj ste formi, ali moguće je zadržavanje vode u organizmu, odnosno nadutost. Voćna dijeta će vam koristiti, uključujući i svakodnevne šetnje. No najbolje će vam koristiti boravak na moru, šetnje plažom i plivanje.

Najbolji dan: 17. jul

Najlošiji dan: 21. jul

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Moguća je promena radnog mesta, a nije isključeno i zaduživanje. Uprkos osećaju da su napori koje ulažete uzaludni, nastupajući dani dokazaće suprotno. Šefovi će primetiti koliko se trudite i pritom vas pohvaliti.

Ljubav: Ako vas je partner napustio, velike su šanse da vas zamoli da obnovite vezu. Uprkos dilemi i sumnjama u uspeh, poslušajte svoje srce, nećete pogrešiti. Ako ste usamljeni, što više izlazite u društvo u kojem možete da upoznate jednu zanimljivu i privlačnu osobu.

Zdravlje: Snažan imunitet Lavove će braniti od zdravstvenih tegoba. Ipak, pripazite jer ste izloženi povećanim psihofizičkim naporima. Lakša hrana dobro će vam činiti i rasteretiti probavu.

Najbolji dan: 18. jul

Najlošiji dan: 16. jul

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Problem s jednim od saradnika biće izražen, ali moraćete da ga rešite u najkraćem roku. U protivnom slede ozbiljne komplikacije. Sklapanje novih poslova je rizično, pa ni u čemu ne brzajte, nego dobro promislite.

Ljubav: Skrivaćete osećanja, a u tome ste zaista majstor. Dok se ne uverite da su vam osećanja uzvraćena, delovaćete tajanstveno i čekaćete koji potez će povući druga strana. No mogli biste i vi malo da pripomognete, pa dajte poneki znak da vam je do simpatije stalo.

Zdravlje: Poriv ka osamljivanju pobedite tako što ćete se okružiti voljenim osobama. Device će nezadovoljstvo moći da pobede vežbanjem i bavljenjem omiljenim hobijem. No Mars je u vašem znaku, pa se pazite sunčanice ili raznih sitnih povreda.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 19. jul

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Novčana sredstva ojačaćete sklapanjem ugovora koji bi mogao da vam donese i napredovanje. Svežih ideja neće vam nedostajati, a poslovna komunikacija s kolegama biće odlična.

Ljubav: Mnoge Vage će veridbom ili sklapanjem braka doživeti sudbinski preokret. Neki će vezu raskinuti i ući u novu. Slobodne Vage očekuju fatalna poznanstva, pa je najbitnije da se što više opušteno zabavljaju i ništa ne očekuju – tako ćete najbrže nekog privući.

Zdravlje: Osetićete manjak energije, proverite nivo gvožđa u krvi. Ako boravite na moru, sunčajte se umereno, najbolje ujutru ili u kasno popodne. Ako imate bolesnog člana porodice, prilično ćete se žrtvovati kako biste ga što bolje negovali.

Najbolji dan: 20. jul

Najlošiji dan: 17. jul

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Uprkos preprekama i zastojima, spremno ćete se uhvatiti ukoštac sa situacijom. Pretpostavljenima to neće promaći, ali ipak ćete imati osećaj da sporo napredujete. Strpite se, ova privremena stagnacija neće dugo trajati.

Ljubav: Slobodnim Škorpijama, kao i onima u braku ili dužim vezama, izgledna su prolazna razočaranja. Neprijatan osećaj da vam partner nešto krije, ublažićete iskrenom komunikacijom. Ako ste slobodni, nije isključeno da vam se svidi poslovno uspešna osoba.

Zdravlje: Intenzivno ćete se družiti, što će doneti dobrobit vašem psihofizičkom zdravlju. Plivanje će vam pomoći da održite liniju, kao i odabir adekvatnih namirnica.

Najbolji dan: 16. jul

Najlošiji dan: 18. jul

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Mogli biste da dobijete posao u inostranstvu, što će pozitivno uticati na finansije. Ako otplaćujete kredit, problema neće biti, ali nova zaduženja izbegavajte. Na radnom mestu rado ćete pomagati kolegama, što će vam oni dvostruko uzvratiti.

Ljubav: Strelčevima u braku slede dani preispitivanja odnosa. Slobodni će ulaskom u novu vezu osetiti zadovoljstvo, ali istovremeno i dilemu da li nastaviti. Nemojte se toliko preispitivati i analizirati, radije se prepustite i uživajte.

Zdravlje: Nervozu lečite sportskim aktivnostima, sukobe s ukućanima izbegavajte. Osim želudačnih ili žučnih tegoba prolaznog karaktera, vitalnosti vam neće nedostajati. Prijaće vam putovanja i promena mesta boravka.

Najbolji dan: 20. jul

Najlošiji dan: 22. jul

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Originalnim idejama ishodićete uspeh veći od očekivanog. Moguće je napredovanje koje nosi i bolje prihode. Pravo je vreme za početak novih poslova. U jednom projektu ili novom poslu mogli biste poprilično da zaradite.

Ljubav: U početku vam se ponuđene prilike neće učiniti zanimljivim, ali trebalo bi da smanjite očekivanja. Budite opušteni i zabavljajte se u društvu gde možete nekog da upoznate. Zauzeti Jarčevi neće izbeći opravdane i konstruktivne partnerove kritike.

Zdravlje: Dužim snom i češćim odmorima nadoknadićete manjak energije. Umor nogu biće pojačan, anatomska obuća bio bi dobar izbor. No zdravlje će vam biti dobro jer vam energiju daje povoljan Mars u Devici.

Najbolji dan: 21. jul

Najlošiji dan: 17. jul

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: S pretpostavljenima sledi otežana komunikacija, ali ako vas posao veže i za terenski rad, problemi će u velikoj meri biti ublaženi. Bićete kreativni i nadahnuti, a nekima će se otvoriti prilika da napreduje, ali računajte i na jaku konkurenciju.

Ljubav: Naglašeno nezadovoljstvo trenutnim bračnim odnosima nagnaće vas na razmišljanje šta uraditi. Samce Vodolije očekuje početak veze, ali moraćete da budete prilagodljivi. Ako ste u vezi, mogli biste da planirate veridbu ili zajednički život.

Zdravlje: Smetaće vam visoke letnje temperature, stoga ne zaboravite zaštitu poput šešira, sunčanih naočara, suncobrana. Neprijatnost ublažite povećanom konzumacijom vode.

Najbolji dan: 22. jul

Najlošiji dan: 18. jul

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Ostvarićete cilj do kog vam je jako stalo, a strpljenja i lukavosti neće vam nedostajati. Vaša verbalna veština zasmetaće kolegi iz okruženja, ali prednost je na vašoj strani. Nezaposleni bi mogli da se zaposle.

Ljubav: Usamljeni to više neće biti, nova ljubav je na pomolu. S novim partnerom razumećete se gotovo intuitivno. Ribe u dužim vezama ili braku uživaće u skladnim odnosima, možda uskoro planirati i ulazak u bračne vode.

Zdravlje: Nezaštićene polne odnose izbegavajte, osim ako ne planirate trudnoću. Visoke letnje temperature mogle bi da izazovu glavobolje – držite se hladovine! Mars vas izlaže stresu i virozama, pa se dovoljno odmarajte.

Najbolji dan: 16. jul

Najlošiji dan: 21. jul

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:45

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track