KO JE LIK ČIJI JE ZARAZNI PLES PREPLAVIO DRUŠTVENE MREŽE: Iskače na svakom koraku, a iza svega se krije urnebesna priča (VIDEO)
Foto: Instagram/corpo.memes

SVI SU VIDELI NJEGOV PLES

KO JE LIK ČIJI JE ZARAZNI PLES PREPLAVIO DRUŠTVENE MREŽE: Iskače na svakom koraku, a iza svega se krije urnebesna priča (VIDEO)

Zanimljivosti -

Ako ste na Instagramu i TikToku poslednjih mesec dana proveli više od minut, velike su šanse da ste bar jednom videli ovaj mim u nekoj od njegovih verzija.

Lika koji pleše "prilepljen" na različite pozadine uz propratni tekst i jednako viralnu pesmu "Makeba" nemoguće je izbeći, a ako ste se pitali ko je on, evo odgovora.

Reč je o američkom glumcu i komičaru Bilu Hejderu, koji je ovaj ples snimio za emisiju "Saturday Night Live" još 2014. godine. Ironično, snimak koga sad ne možemo da se rešimo, uopšte nije emitovan jer je planirana emisija trajala predugo.

Skeč se trenutno može videti na Jutjubu, a prikazuje Hejdera koji glumi robota po imenu "Alan", nazvanog "budućnošću ležerne zabave".

Alan je poklonjen paru koji glume Taran Kilam i Vanesa Bajer, a oni baš ne razumeju poentu robota koji pleše u staklenom sanduku.

Sam mim "Dancing Bill Hader" odmaknut je od originalnog skeča, a tajna njegove aktuelnosti devet godina kasnije je u tome što se može koristiti u razne svrhe, te je Hejder u međuvremenu postao omiljeno lice. U njegovu ljubavnu prošlost upisale su se Ana Kendrik i Rejčel Bilson.

Mim se najpre pojavio na danas izbrisanom profilu na Tviteru @billhaderdancing. Prošlog meseca opet je vaskrsao na Tiktoku uz pesmu "Makeba", a njegova "vladavina" društvenim mrežama i dalje traje.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track