ZBOG DONJEG VEŠA ILI KUPAĆEG KOSTIMA MOŽETE DA ODETE U ZATVOR: U ovim državama su kazne PAPRENE ako imate neke od ovih stvari
Ilustracija, Foto: Youtube Printscreen

oprezno!

ZBOG DONJEG VEŠA ILI KUPAĆEG KOSTIMA MOŽETE DA ODETE U ZATVOR: U ovim državama su kazne PAPRENE ako imate neke od ovih stvari

Zanimljivosti -

Širom sveta postoje različiti propisi o prenosu stvari i robe preko granice.

Neke države imaju rigoroznija pravila u odnosu na druge, te je uvek dobro da se na vreme informišete šta je i u kojim količinama dozvoljeno poneti kada krećete na put u određenu zemlju.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Kada je reč o nešto intimnijim stvarima, kao što su igračke za odrasle, posledice mogu da budu krajnje ozbiljne, pa čak i da završite u zatvoru. Evo liste zemalja u kojima su se*s igračke definitivno zabranjene:

Tajland

Poslednjih godina daleke i egzotične destnacije postale su primamljive našim građanima, među kojima je i Tajland. Posedovanje se*sualnih igračaka ovde je strogo protivzakonito. Ako vas uhvate na delu, pripremite se na do tri godine iza rešetaka i pozamašnu kaznu od 60.000 bahta (oko 1.500 evra).

Saudijska Arabija

Oni takođe nemaju toleranciju za ovu vrstu igračaka, po*nografiju ili bilo šta što liči na donji veš, bikinije ili kupaće kostime. Ako vas uhvate sa bilo kojim od ovih primamljivih predmeta, mogli biste da doživite proterivanje ili zatvor.

donji veš, crveni donji veš
foto: Shutterstock

Ujedinjeni Arapski Emirati

Ukoliko putujete u UAE takođe se ne poigravajte kada su u pitanju ove igračke. Držite ih dalje od kofera ili rizikujte krivično gonjenje.

Maldivi

Prema stranici carinske službe Maldiva, igračke za odrasle su zabranjene, kao i po*nografski materijal koji uključuje knjige, časopise, filmove, video zapise, DVD-ove i softver. Maldivi striktno poštuju šerijatski zakon, pa otuda i verska osnova zabrane.

Vijetnam

Putnici koji putuju u Vijentam i sa sobom ponesu igračke za odrasle biće primorani da ih predaju carinicima, i biće zadržane do ponovnog odlaska putnika.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track